2014. november 20., csütörtök

Szabad egy táncra?

Mondanám akkor ismét, mert nem lehet elégszer mondani!

Jegyek nyerhetők a blogon ITT a november 29-én a losonci Csillag bankett-termében megrendezett bálra. A fenti linken mindent leírtam, amit az ügyről tudok, szombat éjfélig tehát várjuk a megfejtéseket. Ez a bál nem az a bál, amire az ember mindjárt az elején legyint, hogy óóó, nem érdekel… Ez a bál egyenesen hívogat… Menni kell!

A mai gyönyörű csütörtöki napon délután 16.00 órára ildomos bekukkantani a Nógrádi Múzeum és Galériába, hiszen Dr. Kovács Csíkány Andrea könyvbemutatója zajlik majd ott.

Onnan – akár a WAU TAXI (0919 359 300) segítségével – érdemes lesz elugrani a Szabó Gyula Emlékházba, hiszen ott a Háború és béke Szabó Gyula művészetében kiállítás megnyitója kezdődik 17.00 órakor.

Szintén nem győzöm eleget hangsúlyozni, hogy november 26-án (szerdán) 18.00 órától ismét megtekinthető a losonci Kármán József Színház jubileumi kabaréműsora, az EGY HÉT A KÁVÉHÁZBAN. A helyszín ezúttal a Lehár kávézó, így nagyon ajánlott előre asztalt, ill. helyet foglalni (a Phoenix Könyvesboltban, vagy Csák Istvánnál a 0948 977 279 telefonszámon, de akár itt a blogon is). Belépődíj 3 euró, ebben egy kis frissítő is bennfoglaltatik.

Hogy a komolyabb témákról sem feledkezzünk meg: november 27-én YBL Miklósra emlékezünk, születésének 200-ik évfordulója alkalmából. A Magyar Kulturális Központba látogat Kenyeres István építészmérnök Salgótarjánból, hogy a neves építész életéről és munkásságáról meséljen nekünk. Kezdés 17.00 órakor, mindenkit szeretettel várnak!

És megsúgom, hogy legújabb értesüléseim szerint decemberben is lesz vetélkedő, a Winkler Oszkár Építőipari Szakközépiskola elfogadta a kihívást! A dátumot még pontosítani kell, de ígérem, mindenről időben hírt adunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése