2014. november 28., péntek

Új blogpartner – Masszázsszalon

Nagy öröm érte a „házunk táját”, új partnerrel gyarapodott blogunk, Barta Majoros Kinga Masszázsszalonja is helyet kap tehát itt az oldalsó sávban, meg a szívünkben…

Kinga két kisgyermek édesanyja, ezen kívül remek masszőr és még remekebb ember. Én legalábbis csak ezt az oldalát tapasztaltam eddig, nem hiszem, hogy a jövőben változna a véleményem.

A masszázsszalon a Kármán József Alapiskola épületében működik, ugyan a telephely címeként a J. Kármána 25/5 van megadva, belépés viszont a legegyszerűbben a Bég utcai oldalsó kapun lehetséges.

Az előtér

A hagyományos masszázson kívül, ami főképp izomlazító és feszültségoldó hatással bír, sportmasszázst is kínálnak, a sportteljesítmény előtti és utáni megfelelő módozatokon.
A reflex-masszázs a szervezet egyensúlyát képes visszaállítani a megfelelő pontok stimulálásával. A mézmasszázs a méz gyógyító erejét használja fel a szervezet tisztítására, vákuumhatás segítségével.

Szabad egy masszázsra? :-)

A különféle masszázsokon kívül gyógyító, szépítő pakolásokat is kérhetünk, gondolok itt elsősorban a csokoládés, mézes, fahéjas, paraffin és tőzegpakolásokra. A szalon honlapján mindezekről bővebb (szlovák nyelvű) tájékoztató is olvasható.

Hamarosan szauna is lesz

Már készül egy újabb szolgáltatás is, a szomszédos helyiségben hamarosan kipróbálhatjuk a szaunát is, ehhez egy infrakabin és egy zuhanyozósarok áll rendelkezésre, a szükséges pihenő alkalmatosságokkal együtt.

Hűségkártyák kedvezménnyel

A masszázsszalonba akár bérletet is válthatunk, ráadásul a karácsonyi vagy egyéb alkalomból történő ajándékozást is megoldhatjuk, hiszen különböző értékű ajándékutalványok is kaphatók.


Kinga hétfőn, pénteken és szombaton külön megrendelésre dolgozik, ehhez ajánlatos időpontot egyeztetni a 0905 734 339-es telefonszámon, kedden és csütörtökön 12.00 – 16.00 óra között, szerdán pedig délelőtt 8.00 – 12.00 óráig látogathatjuk.


Jobban járunk ha az időpontot mindig előre megbeszéljük, ez történhet a fenti telefonszámon, vagy e-mailben az objednaj@masazlc.sk címen, mindig legalább 24 órával korábban. Az e-mailbe ne felejtsük el megírni: a szolgáltatás fajtáját, a dátumot, az érkezés idejét, az esetleges alternatív időpontot, a nevünket és a telefonszámot. Az ilyen megrendelés a visszaigazolást követően érvényes.

A masszázsszalon a közösségi oldalon is megtalálható, itt értesülhetünk a legfrissebb újdonságokról, akciókról, stb.
Kinga mindenkit sok szeretettel vár losonci masszázsszalonjában!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése