2014. november 12., szerda

Könyvajánló 57

Ismét egy roppant hasznos könyvet szeretnénk bemutatni, a losonci Phoenix Könyvesbolt és Antikvárium ezt írta hozzá: Még másfél hónap Karácsonyig, de már a csapból is az folyik, így az ember már előzetesen is mérgesítheti magát a megfelelő ajándékok kifundálásával. Az ajándékokat saját kezűleg is elkészíthetjük, persze némi kézügyesség is kell hozzá. - No ehhez nyújt nagyon jó segítséget az alábbi kiadvány!

Jaroslava Dovcová
A kötés iskolája

Aréna 2000 Kiadó, 2012
160 oldal

Kötésminták leírásokkal és leszámolható rajzokkal, fortélyok, technikák kezdőknek és haladóknak

A kötés egyre népszerűbb napjainkban, nem csak amiatt, hogy roppant szórakoztató kézimunka, de azért is, mert újra divatosak a saját készítésű kötött holmik, sálak, pulóverek és egyéb kiegészítők. Sőt, erényei között említhetjük, hogy rohanó világunkban egy kis pihenésre késztet bennünket, ha kézbe vesszük a kötőtűket. Ideális hobbi mindazoknak, akik szívesen alkotnak saját maguknak, vagy mások örömére.
- A kezdők elsajátíthatják a kötés alapjait, a legfontosabb tudnivalókat a fonalakról, eszközökről, valamint megismerhetnek több tucat mintát és azok kombinációit.
- A gyakorlott kötők számos olyan holmit és ötletet találnak ebben a könyvben, amelyek inspirációul szolgálhat a munkájukhoz.
- Egyszerű és bonyolultabb kötésminták leírásokkal és leszámolható mintarajzokkal.
- Bárki által könnyedén elkészíthető modellek: szoknya, téli kiegészítők, játékok,
lakásdekorációk.

Ez az igényes kiállítású kötet is megvásárolható a Phoenix Könyvesboltban, ára 13,70 euró.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése