2014. november 23., vasárnap

Programajánló november 24-30.

Remélem a jövő heti programokat már mindenki fejből tudja, hiszen már többször szóba kerültek a rendezvények itt a blogon, de maradjunk meg a hagyományoknál és lássuk ismét a jövő hetet, kiegészítve egyéb programokkal is.

Aki még nem látta a füleki Zsákszínház idei produkcióját, az kedden, november 25-én látogasson el 18.00 órára a füleki VMK-ba, ott 2 eurós belépőjegy fejében (amennyiben elmúlt 16 éves) megtekintheti a Tortúra című előadást.

Másnap mindenkit szeretettel várunk a losonci Lehár kávézóba, ugyanis november 26-án 18.00 órától a jubileumi EGY HÉT A KÁVÉHÁZBAN című kabaréműsorral kedveskedünk nézőinknek. A 3 eurós belépőjegy ellenében a kabaréjeleneteken túl némi frissítővel is szolgálunk, kávé/tea ill. pogácsa képében. Asztalfoglalás és jegyvásárlás a Phoenix Könyvesboltban, Csák Istvánnál a csoport vezetőjénél a 0905 113 377 telefonszámon, de akár itt a blogon is, vagy a blog fb-oldalán! Kár lenne kihagyni!

Aki már a fenti kabarét látta, de színházba vágyik, az ne hagyja ki ugyanaznap szerdán a pozsonyi Kisszínpad előadását 18.00 órai kezdettel a B. S. Timrava Színházban. Peter Shaffer Fekete komédia című színművét annak idején a kassai Thália is játszotta Black comedy címmel; a darab érdekességét az adja, hogy a színészek mondhatni a sötétben tapogatóznak… erről bővebben ITT olvashatunk. Belépődíj: 4 euró.

Csütörtökön, november 27-én 17.00 órai kezdettel a Magyar Kulturális Központban a 200 éve született Ybl Miklós építészre emlékezünk. A neves építész életét és munkásságát Kenyeres István építészmérnök mutatja be, Salgótarjánból.

Pénteken Voskovec-Werich darab bemutatóját tartja nálunk a csehországi NA TAHU színjátszó csoport 18.00 órai kezdettel a B. S. Timrava Színházban. A darabról, és az egész színházi rendezvénysorozatról bővebben ITT olvasható ismertető szlovák nyelven. A november 28-i előadásra a jegy 3 euróért kapható.

Szombaton, vagyis november 29-én reggel 7-től délután 16.00 óráig a B.S. Timrava Színház előcsarnokában „Pénzmentes övezetbe” léphetünk. Összegyűjthetjük otthon mindazokat a dolgainkat, amelyeket már nem használunk, de sajnálunk kidobni, mert még jó állapotban vannak, és esetleg olyanra cserélhetjük itt, aminek hasznát tudjuk venni. Vagy csak simán elajándékozzuk valakinek. Mindezekhez a szervezők kreatív műhelyeket is ígérnek, egész biztosan érdemes lesz ellátogatni oda.

Ráadásul még az este 19.00 órakor kezdődő bálba is simán elérhetünk! Hiszen november 29-én a Csillagban estétől hajnalig rophatjuk a táncot, éhen sem halunk közben, hiszen a 15 eurós belépőjegyért a hagyományos vacsorán kívül éjféli káposztalevest is felszolgálnak. A bálról és jegyvásárlásról a bővebb tudnivalók ITT olvashatók, a szervezők mindenkit szeretettel várnak!

Aki még nem látta a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház egyetlen produkcióját sem, az feltétlenül látogasson el november 30-án, vasárnap Fülekre, ahol Szigligeti Ede Liliomfi című vígjátéka látható este 18.00 órai kezdettel. A 3 eurós belépőjegy ellenében garantáltan jól fog szórakozni!

Ezzel vége is lesz novembernek, egy hét múlva hozom a decemberi előzetest, addig is mindenkinek kellemes szórakozást kívánok, találkozunk a rendezvényeken!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése