2014. november 6., csütörtök

FOTÓPÁLYÁZAT – nyertesek

Végre, végre! Végre elérkeztünk a még augusztus elsején meghirdetett, majd kérésre meghosszabbított Fotópályázatunk végéhez. A szakmai zsűrinek hála megszülettek a szakmai eredmények is, máris részletezem.
A blogon és a blog fb oldalán meghirdetett közönségszavazásnak hála nagyon szoros eredmény született, csupán egyetlen szavazatnyi különbség alakult ki.

A közönségszavazatok alapján 42 ponttal tehát az első helyet Soós Tamás: A kakas éjjele című fotója szerezte meg.

1. hely (közönségszavazás) -  Soós Tamás: A kakas éjjele

A Phoenix Könyvesboltnak köszönhetően a közönségszavazatok nyertese az alábbi, Budapest kézikönyve című könyvet kapja ajándékba.

A közönségszavazatok nyereménye

A begyűjtött szavazatok alapján 41 ponttal második helyet ért el Linda Práčková: Kilátás a városba című fotója.

2. hely (közönségszavazás) - Linda Práčková: Kilátás a városba

A harmadik helyen 32 ponttal Kovács Zoltán: Ahol álmomban jártam című fényképe végzett.

3. hely (közönségszavazás) - Kovács Zoltán: Ahol álmomban jártam

A szakmai zsűri az alábbi sorrendet állította fel:

Első helyen végzett Tódor Sándor: Szomorú ősz című fényképe. A szakmai díj nyertese a fénykép kinagyított változatával lehet gazdagabb. A díj a Foto Antal  losonci üzletében, az Arany utcácskában vehető majd át, előzetes egyeztetést követően.

1. hely (szakmai) - Tódor Sándor: Szomorú ősz

Úgy látszik a szakma és a közönség is egy véleményen van, ugyanis második helyen itt is Linda Práčková: Kilátás a városba című fotója végzett.

2. hely (szakmai) - Linda Práčková: Kilátás a városba

A harmadik helyre a szakmai zsűri Bednár Benjamin: Losonc varjúja a holdfényben című fényképét sorolta.

3. hely (szakmai) -
Bednár Benjamin: Losonc varjúja a holdfényben

Meglepetésként egy Művészeti különdíjat is kiosztunk, a zsűri Tódor Sándor: Szédület című fényképét részesíti különdíjban. A nyertes a Foto Antal  ajándékát, egy fotóalbumot kap.

Különdíj - Tódor Sándor: Szédület

Minden nyertesnek szívből gratulálunk! A szakmai fődíj, művészeti különdíj és a közönségdíj első helyezettjei a tárgyi nyereményeket a megadott üzletekben vehetik át. (Úgy gondolom egyébként, hogy itt nem a tárgyi nyeremények értékén, hanem a megmérettetésen és a „közös ügyön” van a hangsúly…).

Itt szeretném még felhívni a figyelmet arra, hogy a közönségen kívül a szakmai zsűri sem tudta, kik a fényképek szerzői, tehát a verseny anonim módon zajlott. Aki kíváncsi, kik készítették a fotókat, az IDE kattintva megnézheti.

Szeretném megköszönni mindenkinek a munkáját, segítségét, a kitartását, megértését. A nyerteseknek szívből gratulálok! Kérem, hogy a többiek se bánkódjanak, fontos lépésnek tartom ezt az első közös fotópályázatunkat, remélem lesz folytatása is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése