2014. november 25., kedd

A kabaré – az nagyszerű dolog!

Hallgassunk kabarét, a kabaré, az nagyszerű dolog! – énekelték ha jól emlékszem a rádiókabaré főcímdalában. Kérem szépen, szerdán Losoncon a kabaré nem csak hallgatható, de nézhető, sőt egyenesen élvezhető is lesz!


A Kármán József Színház tagjai egy egészen szokatlan dologra vállalkoztak: a tavasszal bemutatott jubileumi kabaré-összeállítást pontosan ott fogják előadni, ahová való – a Lehár Kávéházban! A nézők asztaloknál ülve fogyaszthatják el a belépőjegy ellenében kapott kávéjukat/teájukat és majszolhatják el pogácsájukat, csupán egyetlen dologra kell nagyon ügyelniük: nehogy a kacagástól félrenyeljenek!
Aki látta a tavaszi bemutatót, az is nyugodtan eljöhet, és repetázhat, nem hiszem, hogy fejből fújná a poénokat. Arról nem is beszélve, hogy a kávéház fehér zongorája sem marad kihasználatlanul, hiszen Mátyás Ferenc szolgáltatja rajta két jelenet között a zenei közjátékot.


Jegyek még mindig kaphatók a Phoenix Könyvesboltban, illetve telefonon rendelhetők Csák Istvánnál a 0905 113 377 telefonszámon.
Mindenkit szeretettel várunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése