2014. november 14., péntek

ISKOLAI BÁL Losoncon – játék belépőjegyekért

Bevallom, én már elég régen nem báloztam, utoljára sok évvel ezelőtt Kassán, de most bizony elég intenzíven foglalkoztat a gondolat, hogy november 29-én (szombaton) mégiscsak jó lenne ellátogatni a losonci Csillag étterembe, és bulizni egy jót! Mert miért is ne?!?


Ugyanis a Kármán József Alapiskola és Óvoda mellett működő szülői szövetség idén is megrendezi az immár hagyományosnak mondható ISKOLAI BÁLJÁT. Vagy ha úgy tetszik Katalin-bálját. Ráadásul a báli feltételeket sem kell ebben az esetben olyan szigorúan betartani, azt meghagyjuk a januári Csemadok-bálba, ez valami egészen más!
Lássuk csak:
•    A belépőjegy 15 euró, ebben a csodás szórakozási lehetőségen kívül 2 vacsora is benne foglaltatik, az első a szokásos főétel (hús és köret) formájában, a második pedig az éjféli káposztaleves képében. Természetesen jár mindezekhez aperitif, egy kis bor és ásványvíz is.
•    A báli etikettet ezúttal igen lazán értelmezik, a hölgyeknek nem kötelező a nagyestélyi, egy kis elegancia azonban nem árt. A hangsúly a szórakozáson és nem a garderób újabb „egyalkalomraszóló” ruhadarabbal való kibővítésén van. Lényeg, hogy jól érezzük magunkat, és a pénztárcánk se legyen tőle huzatos…
•    Az egyedülálló személyek is egészen nyugodtan eljöhetnek, garantáltan nem fognak unatkozni! Ahogy a szervezőket és a bál eddigi résztvevőit ismerem, biztos vagyok benne, hogy senkit sem hagynak petrezselymet árulni. Ismerkedni, barátkozni, mulatni szabad!
•    A Katalinok és Andrások semmiképp se maradjanak otthon, őket ugyanis külön felköszöntik. Szóval mindenki karolja fel az ilyen névvel rendelkező ismerőseit és szerezzen nekik egy szép estét!
•    Ráadásul fellép az idén 15 éves PITYPANG néptánccsoport is!
Amit tehát tudni kell: jegyek az Alapiskolában a napközis nevelőnőknél és az iskola épületében dolgozó Barta Majoros Kingánál kaphatók (masszázs – az oldalsó kapunál).
A bál maga 19.00 órakor kezdődik, tehát 18.30-tól már ildomos lassan odaérni.


 És akkor jöjjön a lényeg:
A szervezőknek köszönhetően mindazok közül, akik november 22-ig beküldik az alábbi kérdések helyes megfejtését, kisorsoljuk azt az egy szerencsés nyertest, aki egy páros belépőt nyer a bálba (tehát kettő darab jegyet). Azért ez a korai dátum, hogy aki nem nyer, annak is legyen ideje kényelmesen beszereznie a belépőjegyeket…

1. Hogy hívják a szerzőjét annak a meglehetősen szentimentális műnek, melynek főszereplői – Fanni és Tatai József – egy bálban találkoznak, és egymásba szeretnek?

2. Ki volt az a rendkívül híres magyar író, költő, aki 170 évvel ezelőtt egy losonci bálban ismerkedett meg későbbi feleségével, Fráter Erzsébettel, majd 10 évvel később mondhatni szintén egy bál miatt váltak el?


A 2 kérdésre tehát 2 közismert nevet kell beküldeni november 22. (szombat) éjfélig itt a blogon megjegyzés formájában, vagy e-mailben a losoncianziksz kukac gmail pont com e-mail címre, illetve hozzászólás formájában a facebookon. Sorsolás és eredményhirdetés másnap, vasárnap. A nyertes a jegyeket Barta Majoros Kingánál veheti majd át a masszázsszalonban.

Megsúgom, a bál tombolájába blogpartnerünk, a WAU TAXI is beszáll egy kis nyereménnyel, sőt, ha kedvünk tartja már a bálba is ezzel a taxival utazhatunk! Sőt, bármikor utazhatunk vele... Hívható telefonszámuk: 0919 359 300. Jó utazást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése