2014. november 19., szerda

Könyvajánló 58

Ismét szerda, ismét könyvet ajánlunk a losonci Phoenix Könyvesbolt és Antikváriumnak köszönhetően. Úgy vélem már mindenki találkozott Paulo Coelho nevével, könyvei több mint 200 országban 80 nyelven jelentek meg, és több mint 150 millió példányban keltek el. Idei legfrissebb kötete:

Paulo Coelho
Házasságtörés

Athenaeum Kiadó, 2014
304 oldal
  
A harmincas éveiben járó Linda megbecsült feleség, odaadó anya és ambiciózus újságíró. Szerencsés és sikeres nő, akinek mindene megvan: szerető férj, gyerekek, család, gazdagság. Belül mégis szorong, depressziós és a mindennapjaiban rendkívül boldogtalan. A rutint és a kiszámíthatóságot, amelyek eddig biztonságot nyújtottak számára, hiányként éli meg, a szabadság hiányaként. Börtönnek érzi harmonikus életét, majd ennek rabságából mély apátiába süllyed. Ebből rántja ki egy izgalmas, régi-új kapcsolat, egy népszerű politikus személyében. Linda egyszerre szembesül a szenvedély felszabadító érzésével és a választás kényszerével. Élete sorsfordulóhoz ér.
A világ első számú bestseller írójának legújabb műve elementáris erejű provokáció. Paulo Coelho érzékeny figyelemmel, de könyörtelen őszinteséggel mesél szabadsághiányról, az élmények erejéről, elkövetett bűnökről, azok szükségszerű következményeiről. A brazil mester felismerése hátborzongató: a házasságtörés az emberi természet legpontosabb metaforája.

Természetesen ez a kötet is megvásárolható a losonci Phoenix Könyvesboltban, ára 12 euró.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése