2014. november 23., vasárnap

A báli belépőjegyek nyertese

Hamar eltelt ez a hét, nem? Egy hét múlva ilyenkor
túl leszünk a losonci Kármán József Alapiskola és Óvoda mellett működő szülői szövetség által megrendezett bálon is, addig még mindenki beszerezheti a szükséges belépőjegyeket, kivéve a mai nyertesünket, mert ő ingyen kapja… Illetve dehogy ingyen, vennie kellett a fáradságot és megírnia két kérdésre a helyes választ.

Ezek voltak a kérdések:

1. Hogy hívják a szerzőjét annak a meglehetősen szentimentális műnek, melynek főszereplői – Fanni és Tatai József – egy bálban találkoznak, és egymásba szeretnek?

2. Ki volt az a rendkívül híres magyar író, költő, aki 170 évvel ezelőtt egy losonci bálban ismerkedett meg későbbi feleségével, Fráter Erzsébettel, majd 10 évvel később mondhatni szintén egy bál miatt váltak el?

Ezek pedig a helyes válaszok:
1.    Kármán József
2.    Madách Imre

És ők négyen küldték be e-mailben a helyes megfejtéseket, közülük sorsolta ki a random.org oldal a szerencsés nyertest, aki 2db belépőjegyet nyert a november 29-i bálba, összesen 30 euró értékben:

1. Tyrala Anita            
2. Kovács Feri             
3. Sabatsky Erzsébet
4. Kovács Tamás         


Tehát a nyertes Tyrala Anita – szívből gratulálunk! A belépőjegyek Barta Majoros Kingánál vehetők át az Alapiskola oldalsó kapuján át megközelíthető masszázsszalonban.
Bővebb információk a bálról pedig ITT olvashatók.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése