2019. január 3., csütörtök

Könyvajánló (újratöltve) 62.

A 2019-es esztendő első, mondhatni rendkívüli könyvajánlójában egy olyan könyvet ajánlok, amely sok losoncit érdekelhet. És nem csak azért, mert esetleg jómaga, rokona, ismerőse, szomszédja, tanító nénije stb. szerepel benne... :-) A Kármán József Színház elmúlt 30 esztendejét bemutató könyv a benne található fényképek, plakátok nézegetésén kívül szórakoztató olvasmányként is megállja a helyét.
Ráadásul a szlovák ismerőseinket is megörvendeztethetjük a szlovák nyelvű változatával.

A magyar és a szlovák nyelvű kötet címoldala

A decemberben bemutatott könyv szerzője a társulat egyik alapító tagja, Erdélyi Attila, aki épp a losonci anziksz blogon kezdte el pár évvel ezelőtt közölni a színházzal kapcsolatos írásait. A könyv azonban a virtuális térben található cikkekhez képest örök emléket jelent, hiszen bármikor levehető a könyvespolcról...

 A Charley nénje című darab 1992-ben

A kötet Csák Istvánnál szerezhető be min. 10 euró ellenében, de akár a losoncianziksz@gmail.com e-mail címen vagy a blog facebook oldalának küldött üzenetben is megrendelhető. Amennyiben támogatni szeretné a losonci Kármán Színház működését, természetesen ennél nagyobb összeggel is hozzájárulhat.

A könyvbemutatóról készült tudósítás ITT tekinthető meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése