2013. december 1., vasárnap

ADVENTI JÁTÉK

Régen játszottunk egy jót, nem?
Közeledik a karácsony, és úgy döntöttünk, mi is megajándékozzuk leghűségesebb és legszorgalmasabb olvasóinkat. Ebben régi és új partnereink voltak segítségünkre, a Phoenix Könyvesbolt és Antikvárium, a Vinotéka Borkereskedés és az Alternative Virágüzlet. Így most nem egy, hanem három nyereményt – ajándékot tudunk majd kiosztani a nyertesek között, mutatom:

1. Egy könyvcsomag, amely tartalmaz egy vaskos Enciklopédiát Szlovákia városairól és falvairól (szlovák nyelven), Hidasi József Losonctól Losoncig című könyvét, valamint egy 2014-es „Szakácsnő” asztali naptárat. 


2. A Borkereskedés felajánlása egy Szent István pezsgő és egy üveg 2011-es Egri Pinot Noir vörösbor. 


3. Az Alternative Virágüzlet pedig egy nagyon szép kis aromalámpát ajánlott föl ajándéknak.


A feladat roppant egyszerű: december 1-21. között minden nap megjelentetünk 1 kérdést, amire meg kell írni a helyes választ. Igen, tisztában vagyunk vele, hogy az advent nem dec. 21-ig tart, de úgy szeretnénk, ha az ajándékok karácsonyra már a nyerteseknél lennének, ezért ez az időpont.
Hogy azok se kerüljenek hátrányos helyzetbe, akiknek nincs módjuk minden nap meglátogatni a blogunkat, szombatonként (7-én, 14-én és 21-én) az adott hét minden kérdését ismét megjelentetjük, így szombat éjfélig elküldhetők a heti válaszok. Vasárnaptól már az új hét válaszaira koncentrálunk, tehát nem lemaradni a részhatáridőkről!!!
És most figyelem: minden helyes válasz 1 pontot ér, ezekről a játékosok feltüntetésével vasárnaponként táblázatos összefoglalót jelentetünk meg. Amennyiben a játék végére, tehát december 21. szombat éjfélig a táblázatos összefoglalóban lesz olyan játékos, aki a legtöbb pontot éri el, illetve lesz második és harmadik legjobb is, ez a sorrend lesz a meghatározó. Amennyiben ilyen nem alakul ki, sorsolunk a pontszámoknak megfelelően. Tehát mindenképpen érdemes szorgalmasnak lenni, nagyobb az esély!

A válaszokat itt a blogon megjegyzésben, vagy fb-n az adott kérdéshez írt hozzászólásban, ill. e-mailben lehet elküldeni, igyekezni fogunk naprakész „könyvelést” vezetni a pontszámokról.
Eredményhirdetés: december 22. vasárnap.

Mindenkinek jó játékot, kellemes adventi készülődést kívánunk!

És akkor máris itt a játék első, nagyon egyszerű kérdése:   

1.    Melyik a kakukktojás, mert nincs itt a blogon?
       a.    helytörténet
       b.    színház
       c.    napi hírek

20 megjegyzés:

  1. Hál´ Istennek, napi hírek nincs az Anzikszon... Őszintén szólva (írva) a pletyka-rovat ill. a rémhíradó nem is hiányzik, van belőlük bőven máshol... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ...és remélem, hogy így is marad...

      Törlés
    2. Nem kell félni, semmi ilyesmit nem tervezünk, ez a blog nem azért jött létre... :-)

      Törlés
  2. c/ A napi hírek

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kérnék szépen valami nevet is feltüntetni, bármit, ami beazonosítja a játékost - köszönöm! :-)

      Törlés
    2. Kedves Éva! Nem tudom, hogy én voltam-e a válaszadó, mert én is próbálkoztam, de a profil kijelölésénél állandóan megállított a rendszer..:-/ Ha mégis ennek ellenére regisztrálták volna a válaszom (amely a c. volt), akkor Szimonetta a nevem. :-) Üdvözlettel: M.Sz.

      Törlés
    3. Elég a monogram ? M.M.

      Törlés
  3. a válasz: a napi hírek Kesziné

    VálaszTörlés
  4. c, napi hírek HH

    VálaszTörlés
  5. c.) napi hírek BB

    VálaszTörlés
  6. c) napi hírek Krisztina

    VálaszTörlés
  7. c. napi hírek (Csillagszemű Juhász)

    VálaszTörlés
  8. c. napi hírek (B.ZS.)

    VálaszTörlés
  9. c. napi hírek (ASZ)

    VálaszTörlés