2015. november 10., kedd

Micsoda? Családállítás?

Jártamban-keltemben meg szoktam kérdezni az ismerőseimtől, tudnak-e az egyes érdekes losonci rendezvényekről. Ha nem tudnak, akkor pár szóval elmondom nekik miről van szó, és persze hivatkozom a losonci anziksz programajánlójára... (Jelentős mértékű alibizmus is ez részemről, hiszen így nem tudnak utólag reklamálni, hogy lemaradtak valamiről!)


A minap szóba került péntek tizenharmadika, mondom jön Lara, Urbančok Lara, ismét egy érdekes dologgal érkezik Losoncra: a Hellinger-féle családállítással. Erre csak legyintettek, hogy az ilyen kommersz dolgokra kár az időt pazarolni.
Hja kérem, kommersz ami kommersz, én elsősorban az utat, a lehetőséget, a segítő szándékot érzem ki belőle.
Lara idén februárban a Feng Shui rejtelmeiről mesélt nekünk, közben újabb dolgokat tanult, más területekbe is belekóstolt, például a kranioszakrális terápiába, meg a Hellinger-féle családállításba, amelyről Losoncon is szó lesz.
Elsősorban amiatt örülök ennek, mert szerintem Losoncon erről még magyar nyelvű előadást senki sem tartott. (Lehet, hogy szlovákot sem - nem tudom). Másodsorban azért tartom hasznosnak, mert egy másfajta gondolkodásmódot, útmutatást ismerhetünk meg.
Hiszen jelentkezzen az, aki 100 %-osan elégedett az életével, és itt nem csak a családi dolgaira, viszonyaira kell gondolni. Amint az a plakáton is szerepel a munkahely körüli problémák, az esetleges ismétlődő betegségek, helyzetek, de az örökös pénzkérdés, párkapcsolati kérdések, a környezethez való viszonyulási gondok is a tudatalattiban, a tágabban vett szellemi mezőben raktározódnak.
Bert Hellinger módszere a megoldásra orientálódik, tehát arra fókuszál, hogy mit/min szeretnénk változtatni, segít megérteni mi zajlik a lelkünk mélyén, a tudatalattinkban.
Tehát ha bárki úgy érzi, hogy életében egy helyben toporog, vagy nem azt az életet éli amit szeretne, az jöjjön el november 13-án, vagyis most pénteken a Phoenix Galériába (Vajansky u. 6), ahol 17.30 órától fellebbentjük a fátylat egy a világban már régen ismert és használatos módszerről. Kár lenne kihagyni!


Apropó, a Phoenix Galériában november 15-én egy izgalmas időpontban, 16 óra 44 perckor kezdődik Peter Janků koncertje, amely a Szabadság leltára (Inventúra slobody) címet viseli, és az 1989-as bársonyos forradalomra emlékezik.

És van egy kevésbé jó hírem is: elmarad a november 21-re beharangozott iskolai bál, így a táncolni vágyók kénytelenek lesznek erőiket a jövő év eleji Csemadok bálra tartalékolni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése