2013. december 8., vasárnap

Programajánló december 9-15

Fotó: P. J.
Remélem senki sem kapott virgácsot a Mikulástól, a rengeteg csokival pedig nem szerez magának gyomorrontást!
Ezen a héten – folytatódó Adventi játékunk mellett – zenei programokat és kiállításokat tudok ajánlani.

December 10-én (kedden) este 19.00 órakor a B. S. Timrava Színházban a híres Cigánski diabli & Totti Ovidiu lép fel szlovákiai turnéjuk keretén belül.

December 11-én (szerdán) 16.00 órai kezdettel a Nógrádi Múzeum és Galériába várják az érdeklődőket a XI. Akvarell triennálé kiállítás megnyitójára. A kiállítás 2014. 2. 2-ig tekinthető majd meg.

December 12-én (csütörtökön) délután 14 -17 óra között látogatható a Szabó Gyula Emlékház, ahol jelenleg az állandó tárlat mellett tájképek is megtekinthetők. Belépés a Liget felőli oldalról.

December 13-án (pénteken) a Köztársaság térre látogat az egyik világszerte ismert üdítőitalt gyártó cég reklámkamionja (nehogy már csak úgy reklámozzuk!), 16 órától a gyerekeket a karácsonyi manók táncolni tanítják, 16.30-kor megérkezik Santa Claus, aztán 18.00 órakor el is kell tőle búcsúzni…

Aki ennél komolyabb szórakozásra vágyik, az szintén pénteken ellátogathat Fülekre, ahol a Kaláka együttes ad koncertet 16.00 órától a helyi VMK-ban, az Örvendezzünk elnevezésű ünnepváró műsor keretén belül. A VMK előtti téren 15.00 órától vásár, odabent pedig a koncertet követően 17.00 órától ünnepváró műsor.

Ennyi az e heti programajánlónk, természetesen a blogon egész héten Adventi játék, nagyon izgalmasan alakul a mezőny!

Kívánunk mindenkinek kellemes időtöltést és adventi készülődést!

(A színessel jelölt szavak hivatkozásokat rejtenek, rájuk kattintva bővebb információk olvashatók)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése