2013. december 12., csütörtök

Könyvajánló 10

Közeledik az év vége, itt az ideje felkészülni a jövő évre, ebben nyújt egy kis segítséget a losonci Phoenix Könyvesbolt és Antikvárium mai könyvajánlója.

Madách Kalendárium 2014 

Kiadó: Madách-Posonium

Oldalszám: 191
Borító: puha kötés


Már kapható a sokak által várt 2014-es Madách Kalendárium, rengeteg olvasnivalóval, naptárral, eseménynaptárral. Megismerkedhetünk kulturális és természeti világörökségünk egy-egy darabjával, de keleti bölcsességekkel és állati legekkel is.

Felhívják a figyelmünket a 2014-es év fontosabb eseményeire is (Ybl Miklós emlékév, 100 éve tört ki az első világháború, labdarúgó VB, Forma 1), bemutatják a 2014-es esztendő kulturális fővárosait, Rigát és Umeát, valamint zöld fővárosát, Koppenhágát, ismét jelentkezik a Receptvarázs, a Szabadidő, a Mesetarisznya és nem hiányozhat a részletes horoszkóp sem. Valamikor költő voltam címmel beszélgetést olvashatnak a jövőre hatvankodó Bettes Istvánnal, valamint Bán János színművésszel és fiával, Bálinttal, aki szintén ezt a pályát választotta.

Igen gazdag a szépirodalmi rovat is, amelyben többek között Tőzsér Árpád, Erdélyi Géza, Juhász Katalin, Tóth László és Tallósi Béla alkotásait olvashatjuk.

A kalendárium a losonci Phoenix Könyvesbolt és Antikváriumban megvásárolható, ára:4,50 €.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése