2014. április 18., péntek

Színházi archívum 26

Aki olvasta Attila barátunk legutóbbi cikkét, az bizonyára tudja, hogy 2011 januárjában a losonci Kármán Színház Csokonai Vitéz Mihály Közösségi Díjban részesült. Ez nagy dolog kérem szépen! A sajtó sem hagyta ezt szó nélkül, ez a cikk a Szabad Újság 2011. február 9-én megjelenő számában volt olvasható: (A képekre kattintva azok nagyobb méretben nyílnak)


A következő cikk is a Szabad Újságban jelent meg, a Jókai Napok idején pedig a fesztiválújság is átvette:


(No ebből a cikkből is kiderül, miféle fondorlatokkal csábítottak engem ide vissza, először csak kellemes kis baráti csevej meg kávézás, aztán már csak azt vettem észre, hogy be vagyok hálózva és dolgoztatnak...)
De most már térjünk át Johanna második halálára, volt neki nagyon szép, csokibarna alapú plakátja:

 és hasonló volt a műsorfüzet is:


A belsejében pedig a stáblista, majd egy kis elgondolkodtató szöveg a darabbal kapcsolatban (természetesen két nyelven):


És ahogy az errefelé szokásos, ezt a darabot is elvitték Komáromba, ott pedig nagy visszhangja volt:


Természetesen megjelent a címlapon is sok egyéb mellett:

Majd az előadást is méltatták:


és külön kifaggatták a zsűrit is:


Mára ennyi fért színházi archívumunkba, a holnapi Hol volt, hol nem volt cikkben pajzánkodni fogunk, ugyanis eljutunk a 2012-es évbe, amikor a Paraszt dekameron táncos-zenés produkciót tűztük műsorra. Jut eszembe: április 25-én este 20.00 órai kezdettel ismét megtekinthető ez az előadás a B. S. Timrava Színházban, aki nem látta, vagy aki látta de megnézné ismét, az jöjjön el, jegyek korlátozott számban majd a helyszínen lesznek kaphatók!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése