2014. április 20., vasárnap

Programajánló április 21-27.

Bővebben itt
Remélem, mindenki kellemesen érzi magát ott ahol van!

És azt is remélem, hogy holnap, vagyis április 21-én sokan ellátogatnak Fülekre, hogy részt vegyenek a Palóc Húsvét elnevezésű rendezvényen a Vár alatt. Érdemes egész napra kilátogatni, nagyon gazdag programot ígérnek a szervezők.

Az ünnep utáni munkahét következő rendezvénye csütörtökön, vagyis április 24-én lesz, délelőtt 10.30 órai kezdettel rendezik meg a modern táncok regionális seregszemléjét a losonci B.S. Timrava Színházban.

Másnap április 25-én délelőtt 10.00 órakor a Nógrádi Könyvtárban Jozef Klinda mutatja be bibliográfiáját, majd Puntigán József a Nógrádi Geoparkot ismerteti.És ha már a Könyvtárban jár valaki, ne felejtse el megtekinteni a Dušan Krnáč munkáiból Totalcomics címen rendezett kiállítást sem.

Ugyanaznap, vagyis pénteken este 20.00 órakor a losonci Kármán Színháztól látható hosszú idő után ismét a Paraszt dekameron című zenés-táncos pajzán produkció a B. S. Timrava Színházban. Az előadás a városban zajló 20. Nemzetközi Építész Diákkonferencia keretén belül valósul meg, elsősorban a konferencia résztvevőinek, de jegyek korlátozott számban kaphatók lesznek az előadás előtt, mindenkit szeretettel várunk!

Aki szombaton is kimozdulna otthonról, az Losoncról két irányba is megteheti, egyrészt Füleken rendezik meg április 26-án a Miss Fülek döntőjét este 19.00 órai kezdettel,
másrészt Rimaszombatban a Három Rózsa kávéházban tartják délután 14.00 órakor a „Gyere haza megpihenni” című fotókiállítás megnyitóját a Pósa Lajos emlékév keretén belül. Aki ügyes az mindkét rendezvényen részt vehet…

Én sem szaporítom tovább a szót: kellemes húsvéti és azutáni időtöltést kívánok!

(A színessel jelölt szavak hivatkozásokat rejtenek, rájuk kattintva bővebb információk olvashatók)

És még valami: Már most megsúgom azt is, hogy májusban Városnéző sétára invitáljuk ismét a nagyérdeműt, igaz, most elhagyjuk egy kicsit a város utcáit, egész pontosan ellátogatunk a Koháry völgybe is. Előzetes terveink alapján erre a rendhagyó kirándulásra május 8-án kerülne sor, a későbbiekben majd még mindent pontosítunk. Kérdésem - kérésem a következő: nagyon jó lenne, ha tudnánk hány főre számíthatunk, ezért aki úgy gondolja, hogy szeretné majd ezt a májusi szabadnapot jó társaságban és még jobb hangulatban a "természet lágy ölén" eltölteni, kérem ezt már most jelezze! Köszönöm!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése