2015. december 9., szerda

Könyvajánló 110

Nagy örömmel tölt el, hogy a szombati sétánkon készült fényképek ilyen nagy népszerűségnek örvendenek a közösségi oldalon, bízom benne, hogy a könyvek iránt is legalább ilyen érdeklődést tanúsítanak a losonci anziksz olvasói - ha máskor nem, legalább így a karácsonyi ajándékozás környékén.
Hogy könnyebb legyen olvasnivalót, esetleg ajándékot találni, ajánlom mindenki szíves figyelmébe a TARTALOMJEGYZÉKET, amely a Phoenix Könyvesbolt és Antikvárium könyvajánlóit tartalmazza a megjelenés sorrendjében (és egyébként a jobb oldalsó sávból érhető el).
Mai ajánlatunkban rendkívül népszerű szerzők kaptak helyet, következzen először a női lelkek jó ismerője:

Danielle Steel
Családi kötelékek
MAECENAS KÖNYVKIADÓ KFT., 2011

A gyönyörű és tehetséges Annie Fergusonnak minden megadatott, amit egy fiatal nő csak kívánhat magának, ám egy szörnyű tragédia örökre megváltoztatja az életét: szeretett nővére és sógora halálos balesetet szenvednek, gyermekeik árván maradnak. Annie-t valósággal letaglózza a felismerés: mostantól ez a három gyerek az övé...
Tizenhat év telik el úgy, hogy Annie-nek nővére gyermekei a legfontosabbak a világon. A számára mindent jelentő családdal nyugodt és boldog életet él, és ezen nem is akar változtatni. Igaz, ideje sincs társat keresni, hiszen unokaöccsének és unokahúgainak nevelése kitölti minden idejét.
De eljön a pillanat, amikor a családi fészek kiürül. A gyerekek felnőnek és a saját útjukat járják, Annie pedig egyedül marad. Ám amikor már szinte le is mondott arról, hogy társat találjon, egy különös találkozás ismét váratlan fordulatot hoz az életébe.
Danielle Steel varázslatos regénye Manhattanből Párizsba, majd Teheránba röpít bennünket, és miközben a sors kiszámíthatatlanságáról, a váratlan erőpróbák megrendítő hatásáról olvasunk, megértjük, hogy milyen fontos az életünkben a családi kötelékek összetartó ereje.

Ez a kötet a Phoenix Könyvesboltban konkrétan 5,90 euróért kapható, de érdemes körülnézni, több Danielle Steel könyv is megvásárolható ugyanott!

Másodikként következzen az igazi kalandos szórakozást nyújtó Lőrincz L. László legújabb kötete, akarom mondani:

Leslie L. Lawrence
Nebet Het, a halottak úrnője
Studium Plusz Könyvkiadó, 2015

A könyv főhőse, John C. Lendvay ezúttal egy olasz milliomostól, Concinitől kap megbízást: Egyiptomba kell utaznia. Egy igen értékes múmiát kell megkeresnie, amit Concini az üzlettársának, Pedersennek szán. Concini ezt a múmiát egyszer már elküldte üzletfelének, ám ekkor kiderült, hogy a pólya alatt, a múmia helyén egy halott nő, Pedersen lánya feküdt.
Lendvay sok furcsaságot tapasztal az üggyel kapcsolatban: még elutazása előtt felkeresi azt a kereskedőt, aki a Pedersen lány múmiáját küldte Concininek, ám holtan találja műtermében; egyik reggel egyiptomi szállodaszobájában egy macskamúmiát talál a párnáján; és ami a legfurcsább: egy Nebet Het nevű egyiptomi istennő szedi áldozatait, az Egyiptomba érkező, illegális műkincskereskedőkkel számol le...

A legújabb Leslie L. Lawrence kötet ára 9,00 euró.

És mivel közeledik az év vége, ideje lesz beszerezni a 2016-os új falinaptárunkat is, a foci rajongóinak, drukkereknek remek ajándék lehet ez:

Falinaptár a 2016-es évre, ajándék 2017-es poszternaptárral. - See more at: http://konyvudvar.net/olcso-konyvek/naptarak/2016/a-konyv-futball-csillagok-falinaptar-2016#sthash.8d9wKr2V.dpuf

A 276 x 278 méretű 2016-os falinaptár szintén a Phoenix Könyvesboltban kapható, ára kereken 5 euró.

Jó nézelődést és még jobb vásárlást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése