2015. december 3., csütörtök

Két remek program!

Mostanában kicsit hanyagoltam a blogot (ami így nem is igaz, hiszen átmentem plakátkészítő, terjesztő, programszóró lótifutiba; miközben egy rakás más dolgom is van), de azért ismételten szeretném felhívni a figyelmet a hét két remek eseményére!
A péntek estét kezdjük ezúttal a Phoenix Galériában (igen, ez az a hely a könyvesbolttal szemben, érdemes ide máskor is betérni, sőt, a kiállított képzőművészeti és egyéb alkotások meg is vásárolhatók!).
Szászi Zoltán barátunk az utóbbi években csak úgy ontja magából a különböző köteteket, ezúttal a legújabb művét mutatja majd be, amelynek címe: A szokott helyen, hatkor. Ennek ellenére a losonci könyvbemutató 17.00 órakor kezdődik, amint említettem, már holnap, december 4-én.


Hogy szombaton se unatkozzunk nagyon otthon, sőt legyen okunk az éppen szombat délutánra betervezett mézeskalács sütését is más időpontra halasztani, találkozzunk délután 14.00 órakor a szépülő zsinagóga előtt, hogy Puntigán József vezetésével onnan induljunk a losonci zsidó emlékhelyek nyomába. Útba ejtjük a régi és új zsidó temetőt és más érdekes helyszíneket. Az idei utolsó városnéző séta végén pedig valószínűleg betérünk teázni és melegedni, beszélgetni valahová. Kár lenne kihagyni!


Mindkét esemény ingyenes, aki jó társaságba vágyik az tudja hol talál!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése