2015. december 9., szerda

CSIRIBIRI ajándék - cipősdobozban!

Amint azt már egy ideje a blogra (is) kibiggyesztett plakát hirdeti, december 12-én (szombaton) délelőtt 10 órától a losonci Phoenix Galériában CSIRIBIRI Játszóház várja a gyermekeket. A szervezők a szokásos kreatív foglalkozáson túl, amelyen ezúttal karácsonyfadísz és karácsonyi asztaldísz készül majd Magtamás Demecs Anita vezetésével, Kelemen Gábort is megszólították, aki szokásához híven, gitározik, énekel és dalt tanít.


A plakáton az is olvasható, hogy káposztaleves és karácsonyi puncs várja mindazokat, akik a Phoenix udvarba ellátogatnak. És reméljük senki sem érkezik majd üres kézzel!
A meghirdetett cipődoboz akcióban részt vevő személyek a Kárpátalján élő gyermekek karácsonyát tehetik szebbé.
Hogy képben legyünk, megosztom az AJÁNDÉKOZÁSI TUDNIVALÓKAT:

Kép forrása

  • Legelőször ki kell találnunk kit szeretnénk megajándékozni: tehát kisfiút, kislányt, nagyfiút, nagylányt  - ez teljes mértékben ránk van bízva. 
  • Miután ezt kitaláltuk, keressünk egy megfelelő méretű cipősdobozt. Csomagoljuk be (karácsonyi) csomagolópapírral, lehetőség szerint külön az alja részét és külön a tetejét - így nem megy tönkre a csomagolás, ha véletlenül belenéznének a csomagba a határon. 
  • A doboz tetejére vagy oldalára (egy külön cédulára) írjuk fel kinek szánjuk az ajándékunkat (a fentiek alapján: pl. 5 éves kisfiú)
Hogy egyben hasznos és változatos, egyúttal szívet melengető is legyen az ajándékunk, az alábbi szempontokat is próbáljuk meg betartani:
Ajándékok összetétele (mindenből valami):
1. ruhanemű (sapka, sál, zokni, alsónemű, harisnya, stb.)
2. tisztálkodási kellékek (fogkefe, fogkrém, szappan, tusfürdő, stb.)
3. kreativitást fejlesztő ajándék (toll, kifestő, füzet, jegyzettömb, könyv, stb.)
4. személyre szóló ajándék (plüss, kisautó, kirakós… határ a csillagos ég)
5. édesség (csoki, cukorka, stb. – de még jóval a lejárati határidő előtt!!!)

Ha mindezt sikeresen elrendeztük a dobozba, helyezzük rá a (külön becsomagolt) fedelét, esetleg néhol ragasszuk le ragasztószalaggal majd kössük át szalaggal.

Úgy gondolom ehhez további magyarázat igazán nem szükséges, akinek mégis kérdése van, az forduljon bizalommal a szervezőkhöz.
Mindenkit szeretettel várunk!

frissítés: Az eseményről fényképek IDE kattintva nézegethetők, EBBEN az albumban pedig az előző és tovább szavakra kattintva tudunk előre és hátra lapozni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése