2015. november 12., csütörtök

A történet folytatódik...

Elmondtam és leírtam már többször: nagyon örülök, ha kreatív, céltudatos, tenni akaró emberekkel hoz össze a sors, annak meg még jobban örülök, ha kölcsönösen tudjuk inspirálni, segíteni egymást. A blog Bemutatkozik rovatának utolsó vendége Bella Livi volt, aki azóta már megtartotta a Nógrádi Könyvtárban a közép-amerikai útjáról tartott előadását is. Ott készültek az alábbi képek.

Fotók: Nógrádi Könyvtár

A Pátria Rádió ezt követően egy stúdióbeszélgetésre is meghívta Líviát Pozsonyba, ő pedig boldogan tett eleget a felkérésnek. Ráadásul, hogy azok az ismerősei is meghallgathassák a beszélgetést, akik az adott napon és órában nem voltak a rádió közelében, készíttetett belőle egy felvételt.



Holnap pedig a füleki gimiben tart előadást a gyerkőcöknek, mesél nekik a Google cégről, miért érdemes manapság nagyon jól beszélni angolul, és hasonló motiváló dolgokról.

Mindezzel csak azt akartam mondani, hogy változatlanul érvényes az arra vonatkozó felhívásom, hogy várom az inspiráló, sokat tapasztalt emberek jelentkezését, szívesen bemutatnám őket a blogon! Úgy érzem pozitív példából sosem elég!
Ja, holnap 17.30-kor találkozunk Urbančok Lara előadásán, aki motivációt keres, az akár ott is találhat...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése