2014. június 27., péntek

BULI VAN!!!!

Csak szólni szeretnék, hogy ha van még ember Losoncon és a környékén, aki nem tudná, hogy holnap BULI VAN, az kapjon észbe, mert igen, az a nap már holnap elkövetkezik, amikor végre lazíthatunk, megünnepelhetjük, hogy a gyerekek ismét megkapták a bizonyítványt és kezdődik a nyár!


Úgy gondolom, hogy már minden lényeges dolgot leírtam a jobb oldali plakát alá belinkelt oldalon, de ha kell, megismétlem:
A RETRÓ BULI teljesen INGYENES.
Először is találkozhatsz CSINIBABÁVAL, de a legújabb hírek szerint a focirajongók igényeit is ki tudjuk elégíteni... (igen, tudom, nagyon sokértelmű, ám rossz az, aki rosszra gondol).
Másodszor kipróbálhatod tudsz-e táncolni a suliudvar kavicsos talaján, ha nem, vagy hűvös lesz az idő, akkor bevonulunk mondjuk a suli ebédlőjébe...
Harmadszor: ha éhes vagy, lesz zsíroskenyér hagymával (és pirospaprikával - Karcsi ez neked szól!), inni tőlünk csak RETRÓ "szirupos vizet" kapsz, ha ennél többre vágysz HOZZ MAGADDAL!
Öltözhetsz RETRÓ stílusba, aki öltözékével a legnagyobb sikert aratja apró ajándékban részesül, de jöhetsz bármilyen öltözékben, lényeg, hogy JÓL ÉREZD MAGAD!

Szóval kezdés este 8-kor, otthon ne maradj, NINCS KIFOGÁS! :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése