2014. június 19., csütörtök

Legújabb partnerünk: az M.K. Trade cég losonci üzlete

Aki Losoncon gyalogosan közlekedik és olykor a kirakatokat is megnézi, valószínűleg felfigyelt az elmúlt hónapban a Klubszerdás plakátjainkra, melyek főleg a főutca és Vajansky utca környékén voltak itt-ott megtalálhatók.
Nos, ezek a plakátok az M.K. Trade cég jóvoltából készültek, amely a Vasúti utca 24. szám alatt számítástechnikai és irodatechnikai szaküzletet működtet (Vasúti utca és Jókai utca kereszteződése).


Az üzlet hétfőtől péntekig reggel 8.00 és délután 16.00 óra között van nyitva. A nyomtatáson, fénymásoláson, lamináláson át spirálkötést és akár névjegykártya készítést is vállalnak.
Amint azt az üzlet megnevezése is mutatja számítástechnikai eszközöket értékesítenek, legyen szó számítógépről, nyomtatókról, tabletekről, de hangfalak, szoftverek és egyéb kiegészítők is kaphatók. Regisztrációs pénztárakat, fénymásolókat, faxot, stb. is értékesítenek és szervizelnek.
A nyomtatókba festékeket, tonereket is árulnak, van CD, pendrive (vagy ahogy mifelénk hívják: USB kulcs) és sok egyéb apróság.
Az irodai eszközökön kívül, mint a tollak, papírok, stb. különböző nyomtatványok is kaphatók, akár iskolai füzetek is.


Aki irodáját, lakását biztonságban szeretné tudni, az a biztonsági berendezést, kamerákat, GSM riasztót is itt vásárolhatja meg, a szakképzett eladók mindenről felvilágosítást adnak.
Az üzlet honlapja szerint grafikai munkákat is biztosítanak, szórólapok, névjegykártyák, katalógusok tervezését és nyomtatását vállalják.
Losoncon kívül Füleken és Tornalján is rendelkeznek üzlettel, a Losoncon dolgozó nagyon kedves fiatalember szerint ami nincs az üzletben az a megrendelést követő 24 órán belül megérkezik, szóval csak bátran tessék kérdezni, kérni, vásárolni – akár magyarul is, és az sem baj, ha közben megemlítjük, hogy a losonci anzikszon olvastunk a boltról…

Az M.K. Trade honlapja itt található, webáruházat is működtetnek. Ezúton is szeretném megköszönni a cég tulajdonosának a megelőlegezett bizalmat, és az eddigi támogatást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése