2014. június 3., kedd

Mondom tovább…

avagy amit a júniusi programokról már tudni lehet...

Tegnap ismét összeült a stáb (ha szabad ilyen szakmai titkokat elárulni), a Klubszerdás stáb, nagyban készülünk a következő összejövetelre, ami egy egészen rendkívüli esemény lesz!
Losonc szeretlek! címmel szervezünk egy szórakoztató műveltségi vetélkedőt, a témája természetesen Losonc. Egy kicsit kapcsolódik az anzikszon eddig megjelent helytörténeti és színházi cikkekhez is, de nem kell megijedni, főleg a szórakozáson van a hangsúly, nem a lexikális tudáson.
Erre a június 11-i vetélkedőnkre játékos kedvű egyéneket és csapatokat várunk, meg persze nézőket is! Érdemes lesz velünk játszani, a nyertes csapat izgalmas nyereményekkel (meg persze élményekkel) lehet gazdagabb.
A játékban való részvétel különösebb felkészülést nem igényel, kell hozzá egy adag jókedv, tettrekészség, és ha még lelkes drukkolótábort is hoznak a játékosok magukkal, garantáltan jól fogunk mindannyian szórakozni!

Remélem sok bátor és szórakozni vágyó ember lakik Losoncon és a környéken, kérek mindenkit, hogy szóljon az ismerőseinek, barátainak is, érdemes lesz eljönni!
Hogy tudjuk, nagyjából hány csapatra számítsunk, jelentkezni előre lehet itt a blogon, vagy e-mailben, fb-n – lényeg, hogy egyének is jelentkezhetnek a játékba, legfeljebb a csapatok majd a helyszínen kialakulnak.

Más:
A májusi sikeres I. Városnéző sétánk rendhagyó folytatásaként júniusban Csontváry Kosztka Tivadar festőművész nyomában Gácsra kirándulunk. A havi előzetesben még a június 21-e (szombat) szerepel, azonban az alapiskolások aznap Szécsénybe mennek fellépni (ha jól emlékszem), így kérésre a kiruccanást áttettük vasárnapra, vagyis június 22-re. Hogy a vasárnapi ebédet mindenki zavartalanul fogyaszthassa el otthon, ezért a séta délutánra marad.
Mivel a résztvevők egy része szeretne kerékpárral eljutni Gácsra, így a közös indulás a kerékpárosok részére 13.00 órakor lesz a losonci Köztársaság téren található buszmegállótól (a kórházzal szemben), az újnak mondható gyermekjátszótér közeléből. (Gácson a kerékpárokat biztonságos helyre tesszük, és a séta gyalogosan folytatódik).
Aki más módon szeretne eljutni Gácsra, az gyalogolhat, jöhet autóval, motorbiciklivel vagy busszal (13.30-kor indul az állomásról), lényeg, hogy 14.00 órakor legyen Gácson a Községi Hivatal és „Zbrojnica” elnevezésű vendéglő közötti téren. A sétát Puntigán József vezeti, aki a témáról többet szeretne megtudni, az keresse a Phoenix Könyvesboltban a Csontváry és Nógrád című könyvet…

Szintén arra kérek mindenkit, aki szeretne velünk tartani, hogy ezt előre jelezze, így akár még „teleautó”-t is tudunk szervezni azoknak, akik nem szeretnének kerékpárral jönni.

És hogy valami egészen aktuálisról is hírt adjak: június 7-én, egy nappal Szabó Gyula születésnapja előtt délután 14.00 órakor várják a festőművész sírjánál mindazokat, akik egy rövid kötetlen megemlékezésre időt szakítanak.

Értesüléseim szerint pedig szombaton este a losonci Mr.Psycho & The Dark Angels tart koncertet az Új Csiga nevű szórakozóhelyen, aki hallja, adja át!

Vasárnap délután Pünkösdi játszóház, este pedig színházi bemutató - csak hogy teljes legyen ez a hét!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése