2014. június 18., szerda

Könyvajánló 36

A losonci Phoenix Könyvesbolt és Antikvárium a múlt héten egy egészségmegőrző könyvet ajánlott, ezen a héten pedig azt szeretné, ha egészségesen karcsúra ennénk magunkat. Nagyon örülünk, hogy így törődik a bolt az olvasóival, igazán hálásak vagyunk ezért.

Antónia Mačingová
Egye magát karcsúra! 

OTA Kiadó, 2013

... avagy: hogyan tud egy egyszerű rendszer testi-lelki erőnlétet, harmóniát és egészséget biztosítani egy egész életre

Ha karcsú akar lenni, tele energiával, jó testi-lelki erőnlétben, s mindenekelőtt EGÉSZSÉGES is, ahogy azt a könyvben szereplő olvasói levelek is tanúsítják, akkor változtassa meg táplálékához való viszonyát! Önnek most erre lehetősége van!
TÁPLÁLKOZÁSUNK TESZ BENNÜNKET AZZÁ, AMIK VAGYUNK!
A könyvből megtudhatja az egészséges táplálkozás alapjait. Az EGYE MAGÁT KARCSÚRA könyv olyan egészséges recepteket tartalmaz, melyek tökéletes irányt mutatnak a megfelelő táplálkozáshoz. Hogyan méregtelenítsük szervezetünket helyesen, szüntessük meg annak elsavasodását, és hogyan legyünk makkegészségesek és éljünk teljesebb életet?
A 28 napos programban található helyesen megválasztott egészséges táplálék: meggyorsítja az ember alap anyagcseréjét, csökkenti a szervezet elsavasodását és így gyorsítja a gyógyulás folyamatát, bejuttatja a szervezetbe a megfelelő ásványi anyagokat és sókat, melyek metabolizálják a zsírt és a szervezet vízháztartását, serkenti a hormonok működését, korrigálja a vérnyomást, a koleszterinszintet, vércukrot, megszünteti a PMS-tüneteket, javítja a végtagok állapotát, csökkenti azok duzzanatát.

A könyv a losonci Phoenix Könyvesbolt és Antikváriumban megvásárolható, ára: 11 euró.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése