2014. június 25., szerda

Legeslegújabb blogpartnerünk: WAU TAXI

Így van ez mostanság, minden héten egy új blogpartnert mutathatok itt be - aminek én rendkívül örülök!
Legeslegújabb blogpartnerünk úgy vélem a szombati (június 28.) RETRÓ BULI után igazán jó szolgálatot tehet, elvégre egy igazán jó bulin kellően elfárad az ember, így jólesik majd taxival hazamenni... Ráadásul akik autóval érkeznek, de hazafelé már ilyen vagy olyan oknál fogva nem szeretnének vezetni, szóval azokat a gépkocsivezetőket és az autójukat is hazaszállítják.


A jelenleg 2 járművel közlekedő losonci WAU TAXI nonstop hívható, mégpedig a 0907 333 661  és a 0919 359 300 telefonszámokon. Kurák Mónika, a cég ügyvezetője elmondta, hogy rendkívül ügyelnek a gépkocsivezetők megbízhatóságára, a gépkocsik tisztaságára és nem utolsó sorban a megfelelő minőségű szolgáltatások nyújtására. Tehát az ügyfeleket időben és biztonságban szállítják el, akár a bécsi, pozsonyi vagy budapesti repülőterekre is. Az utazás ideje alatt az ügyfél és a poggyásza is be van biztosítva.


Legújabban a WAU TAXI a losonci kórházba igyekvők helyett állja a gépkocsival való behajtásért fizetendő díjat, így az ügyfél kényelmesen csaknem a rendelő bejáratánál szállhat ki.


Akik gyakran járnak taxival, azok a WAU TAXI-nál kedvezménykártyákat is kaphatnak, az ezüst kedvezménykártya megszerzéséhez havi 10 alkalommal, az arany kártyához havi 15 alkalommal kell velük utazni. Az ezüst kártyával 12 % kedvezmény, az arany kártyával pedig 24 %-os kedvezmény jár!


A nagyon kedves ügyvezetővel úgy egyeztünk meg, hogy a losonci anziksz olvasói is kedvezményben részesülnek, ehhez csak azt a bűvös jelszót kell közölni a gépkocsivezetővel, hogy: "losonci anziksz".

És még valami: a WAU TAXI megbízható gépkocsivezetőket is keres, jelentkezni az ügyvezetőnél, Kurák Mónikánál lehet a belinkelt oldalakon megadott elérhetőségeken.

(Szöveg: T. Éva, fotók a WAU TAXI archívumából)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése