2014. január 12., vasárnap

Programajánló január 13-19

Fotó P. J. - ez sem idén készült :-)
Nem tudom más hogy van vele, én észre se vettem mikor múlt el csaknem két hét januárból!

Azt írja a napi sajtó, hogy beindult a báli szezon, akik nagyon igyekeztek, azok már táncolhattak a városi bálban Losoncon, akik még csak most készítik a báli cipellőjüket, azok vagy a január 25-i Színházi bálban, vagy a február 8-i Csemadok bálban keringőzhetnek Losoncon. 

A jövő hétre bálról nem tudok, lesz viszont január 16-án a Magán Művészeti Alapiskolában egy kiállítás, melyre felhívták a figyelmem; 14.00 órai kezdettel nyílik meg a gyermekek képzőművészeti vándorkiállítása („Paleta mladých umelcov“), magyarázat helyett itt egy térkép, ide kell menni…

Aki szintén január 16-án, csütörtökön délután inkább beszélgetni szeretne, az elmehet a könyvtárba, oda várják ugyanis 15.00 órára Peter Tóth újságírót, akinek a titkosszolgálati fedőneve a „futó” volt. A könyvbemutató és beszélgetés szlovákul tehát a losonci könyvtárban

Csak emlékeztetőül írom le, hogy ha csütörtök, akkor délután a Szabó Gyula Emlékház is várja látogatóit, aki még nem látta az aktuális tájképkiállítást vagy az állandó kiállítás képeit, ezt január 16-án (is) 14.00 – 17.00 óra között megteheti.

És akkor jöhet a nagyon zenés hétvége: január 18-án szombaton 18.00 órakor Füleken ad koncertet Illényi Katica hegedűművész.

Január 19-én vasárnap pedig Losoncon várják az operett kedvelőit a B. S. Timrava Színházba délután 16.00 órára, ahol Fergeteges Újévi Operett Gála várható, belépődíj 8 €.  

Ennyi a heti kulturálódás a környéken, továbbra is várom mindazok jelentkezését, akik valamilyen műsorról szeretnék értesíteni a nagyközönséget, itt megtehetik!

Kellemes hetet mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése