2014. január 2., csütörtök

JANUÁRI ELŐZETES PROGRAMAJÁNLÓ-cska

Fotó: P. J.
Lassan de biztosan véget értek az ünnepek, sokak számára már beindultak a szorgos hétköznapok – gondoltam itt az ideje, hogy a blogon is visszatérjünk a megszokott kerékvágásba. Következhetne mondjuk a havi programajánlónk, de bizony bajban vagyok. Vagy mindenki téli álmot alszik, vagy tényleg alig lesz valami látogatható rendezvény a városban. Mivel a neten még hiányoznak a rendezvények, sétáltam egyet a városban, hátha találok plakátokat… Ez így sem sok, sőt!
De azért ne essünk teljesen kétségbe! (A színessel jelölt szavak hivatkozásokat rejtenek, rájuk kattintva bővebb információk olvashatók)

A losonci Vigadó Lehár kávézójában egy fiatal fényképész leányzó, Inga Sperlová fotókiállítása látható még január 13-ig.

Január 11-én szombaton egy varázslatos városi bálba várják a mulatni vágyókat a Vigadó nagytermébe, kezdés 18:30-kor, belépődíj 45 €, bővebb tájékoztatást a Városi Hivatalban nyújtanak.

Január 18-án szintén szombaton egy koncert erejéig Fülekre látogat Illényi Katica világhírű hegedűművész. A koncert a VMK-ban 18.00 órakor kezdődik, jegyek elővételben 8 euróért, a koncert napján 11 euróért kaphatók.

Január 19-én vasárnap Losoncon folytatódhat a zenehallgatás a Fergeteges Újévi Operett Gálán, amelyre a B. S. Timrava Színházban kerül sor délután 16.00 órai kezdettel, belépődíj 8 €.

Január 25-én a 4. Színházi Bálba várja a szórakozni vágyókat a szlovák Timrava csoport, a Hviezda étteremben megjelenés jelmezben, tombola, zene, színházi improvizáció, stb. Jegyek a Városi Információs Központban (MIC) kaphatók.

Nos igen, ennyi az összes rendezvény amit találtam januárra, ha valaki tud továbbiakról, kérem értesítsen, nagyon szívesen népszerűsítjük majd a heti programajánlókban.

Természetesen továbbra is lehet múzeumba menni, a Nógrádi Galériában és Múzeumban február 2-ig tekinthető meg a XI. Akvarell triennálé kiállítás.

A Szabó Gyula Emlékházban pedig a Tájképkiállítás tekinthető meg csütörtök délutánonként, illetve egyeztetést követően akár a hét más napjain is.
 

Aki szeret korcsolyázni, gondolom már kipróbálta az idei (tavalyi) jeget a losonci „téli stadionban” – jéghokipályán, itt olvashatók a legfontosabb tudnivalók. 
 

Az én kedvenc téli sportom továbbra is az úszás, persze nem a jeges folyóban, hanem a normális hőmérsékletű medencében, ehhez útmutató itt található
 

Aki végképp nem szeretne sehová se menni, nem szeret táncolni, mozogni, az operett sem érdekli, az olvassa el a karácsonyra kapott könyveket. Vagy menjen könyvtárba, vagy vásároljon könyveket partnerünknél, a Phoenix Könyvesboltban...

Kívánok mindenkinek sok erőt, egészséget az új 2014-es esztendőben, magunknak sok hűséges olvasót, kreatív ötleteket, szaporodó partnereket, népszerű és érdekes cikkeket és főleg SZERETETET, amelyet eddig is tapasztaltunk így a cybertéren keresztül...
BUÉK! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése