2014. február 12., szerda

Könyvajánló 18

Új hét, új könyv, új író... Ami a régi, az a losonci Phoenix Könyvesbolt és Antikvárium, hiszen ezen a héten is jelentkezik szokásos könyvajánlójával!
Azt hiszem Leslie L. Lawrencet avagy Lőrincz L. Lászlót nem kell külön bemutatni, de ha mégis, saját honlapján sok érdekesség olvasható róla.

Mai ajánlatunk két kötetes, mit aprózzuk, nem?


Leslie L. Lawrence
A szitáló fehér por kolostora 1-2.


Studium Plusz Könyvkiadó, 2013

Már megint az az átkozott macskadémon! Hát nem bevetette magát Dera kolostorába? Az éppen ott-tartózkodó Leslie L. Lawrence halottat talál a föld felszínén (a kolostorban), a föld alatt (egy barlangszentélyben) és a víz alatt (patakba hajítva). Szerencsére hősünk nincs egyedül: vele van DOMINGOS DE CARVALHO, a rettenthetetlen portugál építész és két csinos tanítványa. Ott van még a közelében a titokzatos zarándok, a féltékeny biztonsági ember, a néha meztelenül fürdő Dévi, egy hamisított, vagyont érő tibeti kézirat (két példányban), és csak szitál, szitál valami ronda fehér por az égből...

Aki szereti a szórakoztató regényeket az ne hagyja ki ezt a könyvet sem, hiszen mindkét kötet a losonci Phoenix Könyvesbolt és Antikváriumban megvásárolható, ára összesen:10,50 euró.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése