2014. július 27., vasárnap

Programajánló július 28 – aug. 3.

Most már egészen biztos, hogy a nyári szünidő feléhez érkeztünk, legfőbb ideje, hogy aki még nem tette, az is kezdje el végre élvezni a nyarat!

Ezekben a furcsa kánikulás, zivataros napokban az ember lánya meg fia vagy a vízparton hűsöl (meg persze a vízben), vagy behúzódik valami kellemesen árnyékos helyre. Remek időtöltésnek mutatkozik a Nógrádi Múzeum és Galéria LEGO kiállítása, eddig csupa pozitív visszajelzést hallottam mindenhonnan, aki még mindig nem látogatta meg ezt az érdekes kiállítást, az még augusztus 15-ig megteheti.

Csütörtökön délután a Szabó Gyula Emlékház várja becses látogatóit délután kettőtől ötig. Tényleg, legutóbbi anzikszos sétánknak hála megtudtam, hogy az egyik egykori lakószoba falán található festmények megvásárolhatók, a befolyt összeg pedig az Emlékház fenntartására megy majd. Nos, ki szeretne a szülinapjára festményt?

Augusztus első hétvégéjén egy érdekes rendezvénynek ad otthont Losonc (vagy környéke). Augusztus 2-3-án tai chi és tao yoga szemináriumot rendeznek Vadas Mihállyal. A helyszín még bizonytalan: vagy a Kubínyi téri iskolában vagy a ruzsinai tónál, érdeklődni Szabó Oszkárnál lehet a 0948 526 857 telefonszámon. A témáról bővebben ITT.

Mivel júliusban Rimaszombatban a kedvezőtlen időjárás miatt elmaradt a beharangozott Western-nap, azt augusztus 2-ára tették át a szervezők. A délelőtt 10.30-kor kezdődő rendezvény igazán gazdag programmal várja az érdeklődőket. Belépődíj: gyermekeknek 1 €, felnőtteknek 2 €, de van családi kedvezményes belépő is 3 euróért (2 felnőtt + 2 gyermek).

Vasárnap, augusztus 3-án vasárnap a losonci anziksz Alsósztregovára kirándul. A Madách-kastélyban Kovács Barbara kalauzol majd végig bennünket, a tárlatvezetés meglepetéssel is szolgál, és mivel ez lesz a hónap első vasárnapja a kastélyba ingyenes lesz a belépés. Találkozunk tehát 14.00 órakor a kastély előtt, itt mindenről bővebben írtam, nem szabad elfeledkezni a játékról sem!

Mindenkinek kellemes hetet, ha bárki bármilyen műsorról tud, amelyet népszerűsíteni szeretne, az tudja hol talál...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése