2014. február 6., csütörtök

Virágot a virágnak! – JÁTÉK!

Fotó: P. J.
A naptár szerint közeledik a szerelmesek ünnepének kikiáltott Valentin-nap, függetlenül attól, ki mit gondol róla, megtartja-e vagy sem, egyre nagyobb teret hódít erre mifelénk is.
Mivel ilyenkor a virág a legszebb ajándék, és blogunknak van egy kedves partnere, az ALTERNATIVE virágbolt, szinte magától értetődik, hogy újabb játék következik!

A Valentin-nap eredetéről bőséggel található anyag az interneten, például itt vagy itt is, akit érdekel az utánaolvashat.

Én is olvasgattam róla, és engem egy dolog máris meglepett, hogy Valentin vagy Valentinus nem csupán a szerelmesek, hanem a lelkibetegek és az epilepsziától szenvedők védőszentje is.

De hogy is hívják ezt a Valentint magyarul?
a.    Szent Vendel
b.    Szent Bálint
c.    Szent Vince


Szóval ez a kérdés is nagyon egyszerű, a feladat a szokásos, itt a blogon megjegyzésben vagy az fb-n hozzászólásban kell megírni a választ hétfőig, azaz február 10-ig (éjfélig).
Kedden a helyes megfejtést beküldők közül kisorsolunk 1 db nyertest, aki partnerünktől az ALTERNATIVE virágüzlettől egy meglepetés csokrot kap ajándékba, a csokor majd frissen készül, ezért nincs róla most fotó, szóval a nyertes majd személyesen mehet el a nyereményért a hét bármely napján (február 14-ig).

És még valami: a blogon még mindig tart színházi játékunk, melyen belépőjegyeket lehet nyerni! Szóval játékra fel!

11 megjegyzés: