2018. január 2., kedd

Programajánló helyett

Remélem mindenki jól kipihente magát az ünnepek alatt, erőt gyűjtött, hogy jókedvűen vethesse bele magát az új esztendő kihívásaiba és rendezvényeibe. :-)
Mert rendezvényből máris lesz egy seregnyi. Csemegézzünk a hónap elejéből:


Január 4-én (csütörtökön) délelőtt 10.00 órakor várja a legkisebbeket és szüleiket a Nógrádi Könyvtárba a szokásos RINGATÓ foglalkozásra Botos Tímea.


Füleken január 6-án (szombaton) Újévi vársétát tartanak délután 14.00 órától. Az érdeklődőket várséta és a várhegy alatti rejtelmes folyosók látogatása várja! Program: séta a fellegvárba – díjazás teljesítmény szerint: tea, vagy forralt bor; a gyertyákkal megvilágított várhegy alatti járatok látogatása fényképezéssel; denevérvadászat. Kötelező felszerelés: elemlámpa.
A belépés díjtalan!


Január 8-án (hétfőn) ismét 17.00 órakor találkoznak a Szótértők a losonci Nógrádi Könyvtárban, hogy ezúttal a 100 évvel ezelőtt született Berkó Sándorra és Dr. Vigh Károlyra emlékezzenek. Ezúttal Böszörményi István tart előadást a Losoncon született költőről illetve a közelmúltban elhunyt szintén losonci származású történészről. Mindenkit szeretettel várnak, a belépés díjtalan.


Január 11-én (csütörtökön) 17.00 órára várunk mindenkit sok szeretettel a Kármán József Alapiskolába, hogy onnan nomádolni induljunk a Szaharába, a tuaregek, tevék és a boldogság nyomában. Vezetőnk ismét Kovács Zoltán - Kovi lesz, aki tavaly ilyenkor a Tawahkák földjére kalauzolt el bennünket. Belépés tetszőleges felajánlás ellenében. Mindenkit szeretettel várunk!


Vasárnap hozom a szokásos programajánlót, addig azonban még szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy már kaphatók a jegyek a szokásos Újévi Operett Musical-gálára, amelyen többek között a televízióból is ismert Köllő Babett is fellép...

Részemről mostanra ennyi, mindenkit mindenhová sok szeretettel várnak a szervezők!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése