2018. január 11., csütörtök

Homokdűnék között jártunk...

Csodás kezdése ez az évnek!


Egyrészt mindig örömmel tölt el mennyi érdeklődő ember van itt Losoncon, tekintet nélkül a korra, nemre, évszakra, időjárásra meg a tévéműsorra... Másrészt pedig nagy öröm számomra, hogy idén sem okoztunk csalódást (legalábbis remélem) Vándorunknak, azaz Kovács Zoltán Kovinak, aki ellátogatott hozzánk, hogy a sivatagi nomádolásokról, meg úgy általában a Szaharáról meséljen. Meg persze a VándorLáss társulásról, a céljaikról, útjaikról, stb.


Sok humorral fűszerezve kommentálta az eddigi nomádolásokon készült fotókat, megosztotta velünk a mókás történeteket meg a kevésbé mókásakat is. Megtudtuk - többek között - mennyit kérnek egy fotóért Marrákesben, van-e a tevének méregfoga és mit esznek a sivatagba látogatók. Kaptunk egy kis történelmi összefoglalót, és jó tanácsokat is, ha egyszer majd arrafelé járnánk.

Egyébként a VándorLással sokfelé lehet járni, sőt, legújabban akár útitársat is kereshetünk magunknak általuk. Sőt, aki nem tudja mit kezdjen magával és szívesen dolgozna a társulásnak, az jelentkezhet is náluk.

Tevehajcsár (kép forrása)

Aki pedig szeretné felidézni a mai sivatagi hangulatot, annak ajánlom figyelmébe EZT A fotóalbumot a VándorLáss facebook oldalán. Meg persze a többit is, hátha kedvet kapunk világot látni... :-)

Köszönet Szvorák Zsuzsának, aki a füleki gimiseknek biztosította az élményt, valamint a Csemadok Losonci Alapszervezetének és benne Demecs Andinak, aki nem csak remek teát főz, hanem tájékoztatja is a nagyérdeműt az elkövetkezőkről.
Szóval remek este volt, az biztos!

frissítés: január 12. - Még több fotó a rendezvényről ITT.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése