2018. január 24., szerda

Könyvajánló (újratöltve) 18.

Újratöltött könyvajánlónkban ezen a héten egy magyarul tavaly megjelent érdekes olvasmányt szeretnék ajánlani, amelyet szintén a Nógrádi Könyvtárból kölcsönöztem ki. Ha majd elolvastuk a könyvet érdemes a kötet végén ajánlott honlapot is felkeresni, illetve megnézni a youtube videókat (például ezt) is. Ugyanis az alábbi cselekményszálon kívül egy másik, a farkasok életét bemutató szálat is követhetünk, no az sem kevésbé izgalmas az itt leírtaknál... :-)

Jodi Picoult  
Magányos farkas
Athenaeum Kiadó, 2017 


"Az igazi kérdés nem is az, miért vonultam ki a világból.
Sokkal inkább az, hogy mi vett rá a visszatérésre."

A tizenhét éves Cara és neves farkasszakértő édesapja autóbalesetet szenved. A férfi kómába esik, a család élete örökre megváltozik. A fekete bárányként kezelt Edward is kénytelen hazatérni önkéntes száműzetéséből, hogy egyedüli nagykorú családtagként rendezze apja hátrahagyott ügyeit. A volt feleség időközben új családot alapított, de most neki is szembe kell néznie a múlt elvarratlan szálaival.
Hármuknak kell meghozni a végső döntést, de van-e joguk istent játszani egy olyan időben, amit hosszú évek sérelmei árnyékolnak be? Hűtlenség, hazugságok, magány és kirekesztettség, ezekkel kell szembesülniük Jodi Picoult hőseinek, mielőtt határoznak életről és halálról.

(kép és szöveg)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése