2016. február 7., vasárnap

Programajánló február 8-14.

Lassan véget ér a báli szezon, a héten a szívecskék és a Valentin-nap kerülnek előtérbe, de lesz más is, máris sorolom micsoda.


Mindjárt hétfőn, február 8-án ismét 17.00 órakor találkoznak a „Szót értők” a Nógrádi Könyvtárban egy kis beszélgetésre, ezúttal Az ismeretlen Adyról esik majd szó. A belépés teljesen ingyenes, mindenkit szeretettel várnak!

Február 10-én (szerdán) a Nógrádi Művelődési Központban tartanak kézműves foglalkozást. 15.00 órai kezdettel kerámia angyalok készíthetők, de 17.00 óráig bármikor lehet a csoporthoz csatlakozni. A 3 eurós belépőjegyért cserébe biztosítják az agyagot, eszközöket és a kész művek első kiégetését. A helyszín a Kármán u. 2 emelete, jelentkezni a 0907 503 478 telefonszámon lehet. Aki szerdán nem érne rá, az pénteken – február 12-én is agyagozhat ugyanott.

Szintén szerdán este Adam Ďurica koncertezik a losonci Apolló Moziban. A 19.00 órakor kezdődő koncert vendége Zuzana Smatanová lesz. Belépőjegyek 10 euróért vásárolhatók a Városi Információs Központban (MIC) és az Arany utcai zeneboltban.

Február 11-én (csütörtökön) érdemes lesz Rimaszombatba látogatni, hiszen ott 18.00 órától Rák Viki és Derzsi György szórakoztatja majd a nagyérdeműt örökzöld slágerekkel, jelenetekkel és aforizmákkal. Az előadásban Lakatos Róbert és zenekara is közreműködik. Belépőjegyek a Tompa Könyvesboltban vásárolhatók elővételben 5 euróért, a helyszínen majd 8 euróért.

Február 12-én (pénteken) délután 14.00 órától várja látogatóit a Szabó Gyula Emlékház, ahol Rézpaletta cím alatt Szabó Gyula utolsó aktív éveinek munkáiból látható válogatás. Az Emlékház péntekenként 17.00 óráig tart nyitva, más napokon előzetes telefonos egyeztetést követően látogatható.

Pénteken érdemes lesz elmenni Fülekre is, hiszen 16.00 órától a Füleki Városi Könyvtárban PhDr. Jozef Drenko, történész tart könyvbemutatót. A „Hriešni ľudia Novohradu“ című kötetének fő témája a bűn. Az első fejezetben a bűnös férfiak, a másodikban a bűnös nők, s végül a bűnös szerelmek kapnak főszerepet. A szlovák nyelvű rendezvényen a szerző egyéb kiadványairól is mesél az érdeklődőknek.

Vasárnap, február 14-én a Valentin-nap alkalmából az Apolló Moziban a párok ingyen nézhetik meg a Szürke ötven árnyalata című filmet, a Galéria üzletközpontban pedig délután 14.00 órától a szerelmespárokat verseny és további meglepetések, sőt limuzin is várja.


A losonci anziksz blogon egész héten JÁTÉK, amelynek témája szintén a szerelem, ezúttal versek formájában, a nyeremény pedig egy izgalmas kozmetikai csomag, amelyet a losonci Zornička drogéria ajánlott fel a játékba.

Kívánok mindenkinek nagyon kellemes, szerelmes hetet és szép élményeket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése