2016. február 8., hétfő

Ez itt a reklám helye!

Úgy gondolom egy kapcsolat akkor jó, ha egyensúlyban van benne az adok és a kapok. Nincs ez másképp a blogpartnereimmel sem. Mindig első kérésre bólintanak rá az általam kért ajándékra, amelyeket a játékok nyereményeinek szánok. És ugyan állandó jelleggel ott sorakoznak a blogpartnerek a blog oldalsó sávjában, néha nem árt körülnézni kinél mi újság.
Akiktől újakat tudtam meg:
A blogpartnerként feltüntetett Alternative virágüzlet jelenleg felújítás alatt, ehelyett a PRIOR áruház földszintjén található virágüzletbe érdemes betérni, családi vállalkozásként működik és jelenleg a Valentin-naphoz köthető apróságok bőséges kínálatával is várja vásárlóit.

egy bögre, egy szív, egy csokor...
ablakba, ajtóra vagy ahova tetszik
szívecskés, csokis

A Provence illata elnevezésű ajándékboltban is bőven akad mindenféle szív és kedves tárgyacska. Ráadásul a kreatívabb egyéneknek rengeteg alapanyag is rendelkezésére áll, bátran lehet kérdezni is, tanácsot is szívesen adnak a mindenféle kreatív kellékek használatához. Ráadásul a tulajdonos, Bíró Zsuzsanna festményei is megvásárolhatók a boltban, illetve akár újabbak is rendelhetők tőle.

hűtőmágnes
egy régebbi kép, de rengeteg apróság van ott ma is
ez is régebbi állapot, de rózsaszínből és egyebekből is van bőven

És nem hagyhatom ki a felsorolásból a Zornička drogériát sem, érdemes feliratkozni a közösségi oldalára követőnek, így az ember mindig értesül az újdonságokról és a folyamatosan bővülő kínálatról.
A különböző BIO tisztítószereken és kozmetikai cikkeken kívül kecsketejes szappanok, kézműves fürdőgolyók és sok egyéb izgalmas érdekesség is kapható, de nem feledkezhetünk meg az ajándéktárgyakról sem!
Legyen szó akár képeslapról:

van sok más is, például ITT láthatók

akár csokis, vaníliás, epres,... ajakbalzsamról:

vagy a Holt-tengeri kozmetikumokról, amelyek közül egy fürdősó és egy szappan a héten megnyerhető a blog Valentin-napi játékában:
ezekből egy-egy darab a heti nyeremény :-)

A Valentin-napi játék ITT található, már érkeztek be helyes megfejtések, várom a további játékosok megfejtéseit is.
A többi blogpartnerről is írok, amint értesülök az újdonságaikról :-)

(szöveg: Éva, képek: a blogpartnerek netes oldalairól)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése