2016. február 24., szerda

Könyvajánló 120

A 120 még euróban is sok, könyvajánlóból meg aztán tényleg nem kevés! A losonci Phoenix Könyvesbolt és Antikvárium immáron százhuszadik hete küldi a jobbnál jobb könyvtippeket - köszönet érte!
Egyébként a könyvajánlók TARTALOMJEGYZÉKE a jobb oldalsó sávban található sok egyéb mellett.
Ma a hamarosan tavaszi szünetet élvező ifjúság szíves figyelmét szeretnénk felhívni egy érdekes könyvre, persze az idősebb generáció is bátran elolvashatja.

Nagy Bandó András
A kis herceg visszatért 
Szamárfül Kiadó, 2015

Könyvünkben megkíséreljük láthatóvá varázsolni a láthatatlant. Megpróbáljuk megtoldani a teljességet, visszahozni a Földre a mese hősét, a kis herceget. Kísérletünkben azt próbáljuk bizonyítani és megmutatni, hogy a kis herceg itt maradt közöttünk. Hogy a kis hercegek itt élnek ezen a Földön. Itt vannak közöttünk, csak észre kell vennünk őket. Talán még arra is vállalkozhatunk, hogy igazoljuk: mindenkiben ott él egy kis herceg. Benned is, kedves Olvasóm, és bennem is, aki egész életét arra tette föl, hogy ébren tartsa a lelkében szunnyadó, szívében élő kis herceget. Meg arra, hogy bebizonyítsa önmagának és minden barátjának, hogy ő maga a kis herceg. És egy kicsit a róka is.

A 104 oldalas kötet a Phoenix Könyvesboltban 10,39 euróért kapható.

Egyébként a Phoenix Galériában csütörtökön, február 25-én 19.00 órától ismét FILMVETÍTÉS lesz. A film (animált) beszéd nélküli, csak zenei aláfestéssel megy.
 Belépődíj: 2 euró. Mindenkit szeretettel várnak!

A film előzetese:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése