2014. december 7., vasárnap

Programajánló december 8-14.

Remélem mindenki szépen kisuvickolta a csizmáját és kitette az ablakba, a Télapó pedig ajándékot hozott és nem csizmákat vitt! (láttam az előbb egy karikatúrát, ez még annak az utóhatása…)

Aki siet, az még ma elérhet a Nógrádi Múzeum és Galériába, ahol dec. 7-én 14.00 – 17.00 óra között kukoricacsuhéból készíthetők babák az ott rendszeressé vált kreatív alkotóműhelyek keretén belül. A belépődíj 1 euró.

December 10-én (szerdán) városunkba látogat a The Golden Voices of Gospel, hogy valódi amerikai gospellel örvendeztesse meg szívünket az Apolló Moziban 19.00 órától. Jegyek elővételben 17 euróért a helyszínen 20 euróért kaphatók.

Aki ennél csendesebb elfoglaltságra vágyik, az ugorjon el ugyanaznap Fülekre, ahol 16.00 órától a Városi Honismereti Múzeumban nyitják meg a „Népeimhez“ - Történetek a nagy háborúból című kiállítást. Utána 17.00 órától Farkas Ottó: El innen című könyvét mutatják be a Városi Könyvtárban.

Csütörtökön, vagyis december 11-én mindenkit sok szeretettel várunk az Alapiskola Kármán-termébe, ahol 17.00 órától a Losonc, szeretlek! elnevezésű vetélkedőnk idei utolsó fordulóját tartjuk. A csatákból már kétszer győztesen került ki a Kármán József Alapiskola és Óvoda pedagóguscsapata, kérdés, hogy a Winkler Oszkár Építészeti Szakközépiskola pedagógusainak sikerül-e félbeszakítani ezt a sikerszériát, vagy ismét Csúsz Péter és csapata viszi el az ajándékkosarat. Csütörtökön kiderül!

Szombaton buli van! Méghozzá Losoncon a Fekete Sas vendéglőben, december 13-án este 20.00 órától. Annyit tudok az egészről, hogy „a régi felállás koncertezik”, ebből csak az énekes Szabó Oszkárt és a volt besztercebányai polgármestert tudom most beazonosítani, szóval a „régi zenészek” játszanak, mi meg „régi” losonciak majd szórakozunk!

Vasárnap, december 14-én délután 16.00 órakor a losonci cserkészek és az egyházak tartanak ökomenikus találkozót a Kubinyi téren, mindenkit szeretettel várnak!

Aki nem szeretne fagyoskodni, az induljon el picivel korábban a Magyar Kulturális Központba, és vigyen magával legalább egy kiskorút is, ott ugyanis 15.30-tól ismét megnyitja kapuit a Csiribiri Játszóház. Ez alkalommal gyertyaöntés és mézeskalács díszítés lesz műsoron, a játszóházat ezúttal Hajdók Hajnalka és Demecs Andrea vezetik.

És majdnem megfeledkeztem a legfontosabbról: itt a blogon egész héten KARÁCSONYI JÁTÉK zajlik, december 15-ig küldhetők be a helyes válaszok, és ezúttal 3 nyertest sorsolunk!
Kívánok mindenkinek kellemes hetet, jó munkát, készülődést, feltöltődést – találkozunk a rendezvényeken!

(a színessel jelölt szavak hivatkozásokat rejtenek, rájuk kattintva bővebb információ olvasható)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése