2014. december 5., péntek

Provence illata – Losoncon!

Hja kérem, ha egyszer beindulnak a dolgok! A múlt héten Barta Majoros Kinga Masszázsszalonját mutathattam be új blogpartnerként, ezen a héten ismét egy újabb partnerrel gazdagodott a blog jobb oldali sávja, mégpedig egy viszonylag új, de annál kellemesebb hangulatú bolttal – a Provence illatával gyarapodtunk.

A kirakat fénye a decemberi sötétségben

A bolt tulajdonosa, Bíró Zsuzsanna elmondása szerint főleg saját készítésű – handmade – tárgyakat árul, és nem véletlen a bolt elnevezése sem, a manapság oly divatos provence-i életérzést és képi világot közvetíti az üzletbe betérők felé.

Hátul balra a kreatív kellékek

Ha Provence, akkor nem maradhat el a levendula sem, ennek hangulatát mostanában leginkább a falra akasztott képek tükrözik, hiszen csodás halványlila színekben pompáznak. Egyébként ezek Bíró Zsuzsa alkotásai, és akár online is megvásárolhatók a közismert szlovák kézműves oldalon, pontosan ITT.

Lila életérzés :-)

A szívet és lelket melengető tárgyakból így karácsony előtt kedvünkre válogathatunk, sőt, akár mi magunk is készíthetünk az itt kapható alapanyagok segítségével karácsonyi ajándékot.

Rózsaszín mámor

A bolt egy részében ugyanis a kreatív kellékek kaptak helyet, így például a különböző festékek, ragasztók, lakkok, de például szalagok is akadnak szép számmal a nagyon mutatós karácsonyi gömbök készítéséhez. Ráadásul mindehhez tanácsadás is jár, sőt, akár egyedi kéréssel is fordulhatunk Zsuzsához, legutóbb például szappankészítéshez és gyertyaöntéshez rendeltek nála alapanyagokat.
 
Van itt minden!

Szóval a kreatívkodásnak nincs határa, sőt most már Losoncon is létezik egy kellemes kis bolt, ahová betérhetünk, és ahol mindig mosolyogva és örömmel fogadnak.

Apró, kedves ajándékok

Az üzlet a Prior parkolójából nyíló átjáró udvarban található, ill. a Vasúti utca felől is megközelíthető, onnan nézve a legtávolabbi sarokban kell keresni. A Prior felől érkezőket egy festett cégtábla köszönti a kapun, onnan mindjárt az első ajtó balra.

Karácsonyi hangulatban

A bolt hétfőtől – péntekig tart nyitva 9.00 – 16.30 között. Reméljük vevőinek száma egyre csak gyarapodni fog, és hosszú, eredményes élet vár rá…

(Szöveg: Éva, fotók: Puntigán József)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése