2014. december 10., szerda

Könyvajánló 61

Folytatódjék tehát a karácsonyi könyvajánlónk, a losonci Phoenix Könyvesbolt és Antikvárium e hétre ismét két érdekes kiadványt ajánl szíves figyelmünkbe.
Az egyik akár a tegnapi (Csókolom, bájgli van?) cikk egyenes folytatása is lehetne, hiszen ebben is receptek között válogathatunk; a karácsonyi menü megtervezéséhez tippek ezúttal egyenesen a nagyitól!

Karácsonyi vacsora
RECEPTEK A NAGYITÓL
fázisfotókkal - 34.

Pannon-Literatúra Kft., 2012
  
Mindenki ízlését igyekszünk kielégíteni szakácskönyvsorozatunkkal, melyekben kitűnő, ízletes fogások találhatók. Nem kell gyakorlott szakácsnak lenni a receptek elkészítéséhez, a viszonylag egyszerű alapanyagok felhasználásával bárki könnyedén finom ételt főzhet a saját, a családtagok és a vendégek megelégedésére.

A Receptek a nagyitól 34-ik füzetének ára 1,72 euró.

 * * * * * * * * * * * * * * *

Az ünnepekre lélekben is fel kell készülni, ehhez nyújthat némi segítséget a Liszka József által összeválogatott könyvecske:

Liszka József
És az Ige testté lőn...

Lilium Aurum, Dunaszerdahely, 2007

Ez a kis könyvecske odafigyelést, időt igényel - úgy mint azok a kis szentképek, amelyeknek reprodukcióin mélázhat el most az olvasó. Az imakönyvek lapjai között megbúvó, a szekrényajtóra vagy ládafedélre ragasztott kis szentkép emlékeztette valamire tulajdonosát: szülőre, egy kedves barátra, lelkipásztorra, egy zarándoklatra, a hitfontosságára. Legyen emlék ez a könyv is a maga harminchárom kis szentképével. Emlékeztessen a Megváltó születésére, harminchárom évére, s emlékeztessen karácsonyra!

Természetesen ez a kötet is a losonci Phoenix Könyvesbolt és Antikváriumban vásárolható meg, ára 9,00 euró.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése