2014. szeptember 27., szombat

Fel a fejjel! - ismét JÁTÉK

Arra gondoltam, hogy ha már úgyis mindenki fényképezőgéppel szaladgál Losoncon, mert készíti a jobbnál jobb fotókat az október 15-ig meghosszabbított FOTÓPÁLYÁZATUNKRA, akkor igazán itt a remek alkalom, hogy felelevenítsük a FEL A FEJJEL! című játékunkat.
Annál is inkább, mert:
1. Ugyan szüleink arra tanítottak, hogy nézzünk a lábunk elé, de jelen esetben fölfelé nézegetni sokkal kifizetődőbb, ott rejlenek a csodák...
2. Október 4-én ismét sétálunk egyet, igaz egy teljesen más környéken, de a fölfelé nézegetést bárhol lehet gyakorolni! Különben is, majd a séta végén, amikor betérünk az MKK-ba megpihenni, kisorsoljuk a nyertest, és ha jelen van, mindjárt meg is kapja a nyereményét!
3. Nem árt kérem emelt fővel járni a városban, egyrészt jót tesz a gerincnek, másrészt meg nagyon érdemes minden részletet alaposan megfigyelni, hiszen októberben folytatjuk a LOSONC, SZERETLEK! elnevezésű szórakoztató vetélkedőnket, amelynek egyik versenyszáma épp ebből a játékunkból indul ki! És ott élőben nagyon izgalmas nyereményért folyik a vetélkedés, a nyertes csapat ajándékkosarat kap!

A játék lényege:
Az itt látható képen egy épület részlete látható. Tetőmagasságban, vagyis odafönt érdemes keresni - innen a játék címe. Könnyítésként megsúgom, hogy a város történelmi központjában érdemes felfelé tekingetni...


A feladat: le kell fotózni (akár mobiltelefonnal is lehet) azt az épületet, amelyen az alábbi részlet található, a lényeg, felismerhető legyen melyik épületről van szó. Aki valamiért nem tud fotózni, de tudja a megoldást, az se kerül hátrányba - a szöveges megoldást és/vagy a fényképet is kizárólag e-mailben, a losoncianziksz kukac gmail pont com címre kérjük elküldeni 2014. október 3. (péntek) éjfélig. Ahogy feljebb írtam: a másnapi sétánk végén kisorsoljuk a nyertest.

A nyeremény: Puntigán József Losonc – Emlékhelyek és személyiségek című kiadványa


és blogpartnerünk, a losonci Phoenix Könyvesbolt és Antikvárium ajándéka:


Tehát az 1 nyertes összesen 2 db kiadványt kap. Az elsőben többek között Kármán Józsefről, Ráday Pálról, Szabó Gyuláról, Winkler Oszkárról tudhatunk meg ezt-azt, a másodikban pedig Pindroch Csabával, a most Salgótarjánba szerződött Gyuriska János színművésszel, a gitárművész Snétberger Ferenccel és számos további érdekes egyéniséggel olvashatunk beszélgetéseket és egyéb írásokat.

Kívánok mindenkinek jó nézelődést, a felismerés örömének megtapasztalását, jó internetet és a nyeremény sorsolásánál jó szerencsét!
Én meg addig izgatottan várom a megfejtéseket...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése