2014. február 9., vasárnap

Programajánló február 10-16

Fotó: P. J.
Javában tart a báli szezon, Losoncon most szombaton a hagyományos Csemadok bálban rophatták a táncot az arra vágyók, de láttam még plakátot a városban, mely pl. a Horgászbálba invitál, szóval táncra fel!

A héten a programok sorát Böszörményi István vetítőképes előadása nyitja a losonci Magyar Kulturális Központban február 13-án (csütörtökön) 16.30 órakor, melynek címe: „A losonci református gimnázium nevezetes oktatói“.

Pénteken, február 14-én ugye Valentin-nap, a város utcáin mindenféle érdekes dolog várható, lehet majd fényképezkedni meg édességért csókot váltani, blogunk „Virágot a virágnak” játékának nyertese pedig elmehet majd a nyereményéért az ALTERNATIVE virágüzletbe

Aki ennél komolyabb szórakozásra vágyik és elmúlt már 16 éves, az Salgótarjánban megtekintheti a Zenthe Ferenc Színház előadását, melynek címe „Közelebb” és február 14-én este 19.00 órakor kezdődik, jegyek korlátozott számban kaphatók.

Ha valami nagyszabású dolognak a részesei szeretnénk lenni, akkor elmehetünk Rimaszombatba, ahol szintén február 14-ére időzítették a Pósa Lajos Emlékév „hazai” megnyitóját, kezdés 17.00 órakor a Tompa Mihály Református Gimnázium dísztermében.

Nem tudom más hogy van vele, én tudom mit fogok csinálni szombaton: kérem szépen, próbálni az Antigoné New Yorkban című darabot, hiszen vasárnap február 16-án délután 17.00 órakor ismét játsszuk itt Losoncon, csak figyelmeztetni szeretném az érdeklődőket hogy itt a blogon még jegyek is nyerhetők, csak a beküldési határidőt nem szabad elszalasztani, mert az ma (február 9, vasárnap) éjfél!!! Aki nem nyer, az se búsuljon, a jegyek 3 euróért majd az előadás előtt is megvásárolhatók, mindenkit szeretettel várunk!

A Nógrádi Múzeum és Galéria új kiállításra invitál, mégpedig a fizika iránt érdeklődőket várja sok szeretettel a február 28-ig megtekinthető „Szlovák út a mikrokozmoszba” című tárlatára, mely a CERN részecskegyorsító európai laboratóriumát illetve a szlovák részvételt mutatja be az LHC kutatásokban.

Akit inkább a hajózás érdekel, az ne mulassza el március 28-ig megtekinteni Füleken a Városi Honismereti Múzeumban a Nautica - a Magyar Királyi Tengerészeti Akadémia története című kiállítást.

Mindenkinek kellemes hetet és jó szórakozást kívánok!

(A színessel jelölt szavak hivatkozásokat rejtenek, rájuk kattintva bővebb információk olvashatók)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése