2013. november 24., vasárnap

Programajánló november 25-30

 
A Szabó Gyula Emlékház meghívója szerdára
Elérkezett november utolsó hete is, vasárnap már december 1, amikor majd egész havi programajánlóval és izgalmas adventi játékunkkal érkezünk, addig is lássuk, miképp lehet a héten Losoncon „kulturálódni”.





November 26-án, kedden még mindig az Őszi Színházi Napok keretében az eperjesi Jonáš Záborský Színház látogat Losoncra, hogy előadja Neil LaBute: Tučné prasa című komédiáját, mely napjaink Amerikájában játszódik. A színház honlapja szerint ez a darab 18-as karikával jelölt. Kezdés 18.00 órakor, belépődíj: 7€

November 27-én, szerdán 16.00 órakor a Szabó Gyula Emlékházban nyílik egy új kiállítás TÁJKÉPFESTÉSZET címen, mindenkit szeretettel várnak! A kiállítás 2014. március 25-ig látogatható csütörtökönként 14-17 óra között, más napokon előzetes bejelentkezést követően.

November 29-én pénteken Rimaszombatba látogat a közismert magyarországi tévés műsorvezető, riporter Vujity Tvrtko, ahol filmvetítéssel egybekötött közönségtalálkozót tart az Angyali és pokoli történeteiből a Városi Művelődési Központban 18.00 órakor. Aki még nem vásárolta meg blogunkon is ajánlott legújabb kötetét, azt a losonci Phoenix Könyvesbolt és Antikváriumban megteheti, és viheti új szerzeményét dedikáltatni Rimaszombatba...

November 30-án, szombaton több rendezvény is lesz városunkban, hogy a Fülekre látogató Dumaszínházat már ne is említsem! Reggel 9-től délután 15 óráig várják a losonci kultúrházba mindazokat, akik meg szeretnének szabadulni feleslegessé vált dolgaiktól. A „Pénzmentes övezet”-ben most ezt megtehetik, mindenkit szívesen látnak, lehet vinni ruhát, játékokat, szóval bármit, ami esetleg egy másik embernek még örömet okozhat.

Szintén november 30-án a Kassai Thália Színház látogat el városunkba, Robert Thomas: Nyolc nő című bűnügyi komédiáját láthatjuk 18.00 órai kezdettel. Belépőjegy még hétfő délig itt a blogon is nyerhető, különben megvásárolható: elővételben 8 euró, az előadás napján 10 euró.

Ugyanaznap, november 30-án a Kármán József Alapiskola és Óvoda mellett működő szülői szövetség a losonci Hviezda étterem bankett termében bált rendez, aki színházjeggyel érkezik kap tombolajegyet és a vacsorával is megvárják.

A Nógrádi Múzeum és Galériában még vasárnapig megtekinthető a Vakok és Gyengénlátók Szövetsége által szervezett fotókiállítás, mely a Fény útja (Cesta svetla) címet viseli.

És változatlanul tessék az eget fürkészni, mert az ISON üstökös közeledik!

Kellemes hetet mindenkinek!
(A színessel jelölt szavak hivatkozásokat rejtenek, rájuk kattintva bővebb információk olvashatók)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése