2013. november 10., vasárnap

Programajánló november 11-17

Rohan az idő, nem tudom más hogy van ezzel, én nagyon bírnám a lassúbb tempót is!

A november 11-re (hétfőre) beharangozott Fanni hagyományai című előadás betegség miatt elmarad, reméljük azért a budapesti Horatio Színházi Csoport később még ellátogat ezzel az előadással városunkba, izgalommal várjuk.

November 12-én, kedden 16.00 órakor Füleken a Városi Könyvtárba várják az érdeklődőket, ahol fotókiállítással és filmvetítéssel egybekötött közönségtalálkozót szervez a Nógrádi Geopark és a Füleki Vármúzeum. A belépés ingyenes!

November 13-án szerdán Losoncon Andrej Šeban ad koncertet a Timrava Színházban (kultúrház) este 20.00 órai kezdettel, belépődíj elővételben 8 €, a helyszínen 10 €.

November 14-én csütörtökön az Őszi Színházi Napok keretén belül egy szlovák nyelvű színházi előadás tekinthető meg a Timrava Színházban (kultúrház), ezúttal Boris Vian: Medúzafej című darabját a pozsonyi Színművészeti Egyetem hallgatói mutatják be 18.00 órai kezdettel.  Belépődíj: 4 €

November 16-án szombaton délután 14.00 órakor a Kubinyi téren várja az érdeklődőket Puntigán József egy sétára, blogunk helytörténeti cikkeinek a szerzője, hogy ne csak virtuálisan, hanem „élőben” is meséljen városunk épületeiről, helyszíneiről. Reméljük a sétához kellemes lesz az idő is!

November 17-én vasárnap a város szervezésében 16.30 órakor a Timrava Színházban (kultúrház) KULCSCSÖRGETÉSSEL emlékeznek meg a 89-es eseményekre, majd 17.00 órától Peter Janku ad koncertet. Minden érdeklődőt szeretettel várnak, a belépés díjtalan!

A Nógrádi Könyvtár egész héten várja az általános iskolák elsőseit, illetve a középiskolás diákokat is, ugyanis  ebben az időszakban ingyenes regisztrációt kínál, vagyis akik akkor szeretnének a könyvtár tagjaivá válni, ezt ingyen megtehetik.

Aki a héten mindezek mellett unatkozna, az még mindig elmehet a Nógrádi Múzeum és Galériába, ahol a Nógrád hagyományos népviseletét bemutató kiállítás december 1-ig látogatható.  

És aki végképp nem mozdul ki otthonról, az csillagos estéken nézzen fel az égre, hátha meglátja végre az ISON üstököst!

Kellemes hetet mindenkinek!

(A színessel jelölt szavak hivatkozásokat rejtenek, rájuk kattintva bővebb információk olvashatók)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése