2017. október 26., csütörtök

Színházi archívum 33

Szokásunkhoz híven ideje feltölteni a színházi archívumot, konkrétan a Kármán József Színház legújabb produkciójával kapcsolatos anyagot, ami jelenleg még nem túl bőséges, de majd fokozatosan kiegészítjük (ha lesz mivel).
A BINGÓ című zenés komédia plakátját már mindenki ismeri - remélem. A plakátra Fernando Botero képét használták fel, ajánlom megnézni a művész további alkotásait is. :-)
Szóval a plakát.


A műsorfüzet első oldaláról is ez a női ruhába öltözött alak köszön vissza ránk...


Szóval a darab bemutatója 2017. július 21-én volt, és a nyaralások, hőség, stb. ellenére azért elég szép számban összegyűlt a közönség a B.S.Timrava Színház nézőterén. Köszönhető ez talán annak a ténynek is, hogy zenés komédiáról van szó...

A műsorfüzet második oldalán olvasható a szereposztás és az előadás megvalósítását segítő stáb névsora is. És természetesen nem hiányozhat az elmúlt időszak összefoglalója Csák István, a csoport vezetője szavaival.


A műsorfüzet harmadik oldalából csak ennyit mutatok, a maradék helyet a szponzorok és a társulat támogatóinak - szerencsére - elég hosszú listája foglalja el.
Mivel a darabról egyéb (sajtó)anyag nem áll rendelkezésemre, következzen még néhány fotó, amit akár kedvcsinálónak is felfoghatunk az október 27-ki, azaz holnap esti losonci repríz előtt. Kezdés 18.00 órakor a B.S.Timrava Színházban, jegyek  - a Színházi Ősznek köszönhetően - 2 eurós egységáron kaphatók.

Csák István Olivine Dubuc szerepében
(a bemutatón már szakáll nélkül szerepelt)
Csák Évi Lisette de Courval szerepében
Gyetvai Viktória Linda Lauzonként
Setény Öcsi Angeline Sauve szerepében
Pünkösdi Mónika Marie-Ange Brouilette szerepében
Balázs Ildikó Rose Quimet szerepében
Erdélyi Gábor Pierette Gueren szerepében
Erdélyi Attila Therese Dubuc szerepében
Erdélyi Gabriella Germaine Lauzon szerepében
Amint a fotókon is látni, a férfiak női ruhában is remekül mutatnak, sőt amit a színpadon művelnek, azt nagyon nehéz megállni kacagás nélkül! A rekeszizmunk erősítésére és hangulatunk javítására csak ajánlani tudom ezt a produkciót. A dalok pedig erősen fülbemászóak, szóval kár lenne kihagyni!


A darabról és az előző történésekről Erdélyi Attila szokásos összefoglalója ITT olvasható. 
Aki szeretne többet tudni a társulat életéről, annak ajánlom szíves figyelmébe az eddigi összefoglalók TARTALOMJEGYZÉKÉT (a jobb oldalsó sávban kell egyébként keresni).

A produkció fotóit Puntigán József készítette. Még több fotó ITT.
Találkozunk holnap este! ;-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése