2017. október 6., péntek

Hétvége

Amint azt már többször megemlítettem, csak azokat a rendezvényeket tudom népszerűsíteni, amelyekről időben tudomást szerzek. Így a heti programajánlóból kimaradt e hétvégi rendezvényekre szeretném most felhívni a figyelmet.

Füleken október 7-én, vagyis szombaton immár kilencedszer rendezik meg a Borvirág Fesztivált, amelynek keretén belül 15.00 órától szüreti felvonulás várható, majd a Váralja utcában eszem-iszom, borkóstoló és kultúrműsor zajlik. A belépő 1 euró.


Vasárnap délután is izgalmas és főleg nemes rendezvény vár a fülekiekre, illetve Fülekre látogatókra. Hiszen az "Egészségesek az egészségkárosodottakért" címmel 13.30 képzőművészeti kiállítás, 14.00 órakor pedig gálaműsor várja az érdeklődőket. Ráadásul a tetszés szerinti belépődíj összegét az egészségkárosodott gyermekek között osztják szét.


Szintén vasárnap délután Pincen az idősek hónapja tiszteletére egy szlovák nyelvű színházi előadásra kerül sor a tamásfali amatőr színjátszó csoport előadásában: Veselé vdovy alebo ako sa najlepšie zbaviť manžela. A 15.00 órakor kezdődő vígjátékra a belépés ingyenes.

Vasárnap pedig hozom a heti programajánlót, remélem addig minden fontos rendezvényről kapok anyagot ;-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése