2016. április 6., szerda

Könyvajánló 126

Azt már egy ideje tudjuk, hogy a pénz beszél a kutya az meg ugat... Hogy ne ugasson hiába, ill. hogy ne kergesse őrületbe a szomszédokat, sőt a tulajdonosát se, érdemes elolvasni az alábbi kötetet, amelyet a Phoenix Könyvesbolt a kutyabarátoknak, ill. a kutyatulajdonosoknak ajánl szíves figyelmébe.
Szerzője, Dr. Szinák János, egy igen elismert állatorvos, aki a könyvben nagyon érthetően beszél a kutyák viselkedéséről és ad praktikus nevelési tanácsokat.


Dr. Szinák János, Tóth András Pál
Kutyával az élet

Kairosz Kiadó, 2013

Az emberek többsége szereti a kutyát, de vajon ismerik is? Sokan igennel válaszolnak erre a kérdésre, de nem biztos, hogy ez igaz. Aki tanítani akarja a kutyáját, és eredményt is szándékozik elérni, alaposan meg kell ismernie kedvence szokásait, hogy nevelni, képezni tudja. Minden eb igényli a vele való foglalkozást, de hogyan, és mire tanítsuk? A szerzőpáros célja az, hogy segítsen a fajta kiválasztásában és olyan felmerülő problémákban, mint amilyen a folyamatos ugatás, ásás a kertben, a hulladék felszedése, indokolatlan félelem, menekülés, vagy éppen a fékezhetetlen támadási hajlam. Elsősorban azoknak szól a kötet, akik nemrégiben szereztek be kutyát, és meg akarják érteni kedvencük természetét.

A 346 oldalas hasznos kiadvány a Phoenix Könyvesboltban 12,15 euróért vásárolható meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése