2014. augusztus 24., vasárnap

Programajánló augusztus 25-31

Remélem mindenki jól szórakozott az elmúlt 4 nap alatt Losoncon, annál is inkább, mert elérkeztünk augusztus – és a szünidő – utolsó hetéhez.

Augusztus 25-én (hétfőn) ne lepődjön meg, aki Rimaszombatba látogat, ha buborékfelhőben találja magát, ugyanis a Buborékok Napját tartják. Szlovákia több városában is buborékozni fognak hétfőn, kell még egy kis szórakozás, mielőtt megkezdődik a suli…

Augusztus 27-én (szerdán) emlékeznek meg városunkban a Szlovák Nemzeti Felkelés hőseiről, a koszorúzás a II. világháborús Kármán utcai emlékművénél lesz 13.00 órakor.

Aki augusztus 31-én (vasárnap) délelőtt valami nyugodtabb helyre vágyik, az látogasson el a Vásárcsarnokba, ahol 7.00 – 12.00 óra között tartják a régiségek és érdekességek soron következő börzéjét.

Szintén vasárnap a kerékpár szerelmeseit várják a losonci tóhoz, ahol már 4 éves kor alatti gyermekek is versenyezhetnek, de természetesen a felnőtteket is várják, hogy összemérjék erejüket. Bővebben a rendezvényről itt lehet olvasni, csak lejjebb kell hozzá görgetni az oldalt.

Amúgy a vasárnapi verseny akár bemelegítésként is szolgálhat a másnapi gácsi kerékpárversenyhez, melyet szeptember 1-én rendeznek meg, ide 18 évtől felfelé lehet jelentkezni. Bővebb infó ITT.

Nagyjából ennyi a kínálat augusztus utolsó hetére, természetesen a múzeumok, galériák, strandok, stb. továbbra is várják látogatóikat.

Kívánok mindenkinek kellemes pihentető hetet, gazdag élményeket, szeptembertől indulnak a Klubszerdák, addig meg várjuk a FOTÓPÁLYÁZATRA a fotókat, még 3 hét a határidő végéig!

(a színessel jelölt szavak hivatkozásokat rejtenek, rájuk kattintva bővebb információk olvashatók)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése