2014. augusztus 1., péntek

Fotópályázat!

Losonc – én így szeretlek!

A losonci anziksz blog a Phoenix Lutetia Polgári Társulással együttműködve fotópályázatot hirdet „Losonc – én így szeretlek!” néven. A fotópályázatot szakmailag és tárgyi megvalósításában a FOTO ANTAL támogatja.

A pályázat célja:
A fotópályázatba bekapcsolódó amatőr fotósoktól olyan fényképeket várunk, melyek Losoncon és annak közvetlen környékén készültek (a városban, ill. a városközeli természetben, nem pedig más településen).
A fotók témája lehet bármi, ami összhangban áll a fotópályázat elnevezésével: Losonc – én így szeretlek!

Pályázat időtartama:
2014. augusztus 1. – szeptember 15.

Pályázhat minden Losoncon és a környéken élő, vagy Losoncra látogató személy, egy fő maximálisan 5 (öt) darab fényképet küldhet be augusztus 1-től szeptember 15-ig a losoncianziksz kukac gmail pont com e-mail címre.
A beküldött fényképekből a 3 főből álló szakmai zsűri kiválaszt 24-et, melyekre a nyilvánosság az internet segítségével szavazhat majd. A kiválasztott 24 fényképet a losonci anziksz blogon, illetve a blog facebook közösségi oldalán lehet majd megtekinteni, és szavazni rájuk.
A legtöbb szavazatot begyűjtő fénykép szerzője tárgyi jutalomban részesül a FOTO ANTAL jóvoltából. Megkapja a nyertes fotó kinagyított változatát, valamint egy fotóalbumot.

Amennyiben azt a fotók színvonala megengedi, a szakmai zsűri által kiválogatott 24 fényképből a Nógrádi Könyvtár galériájában kiállítást szervezünk, melynek megnyitójára az összes pályázót szeretettel várjuk.

Ha lesz kiállítás, és sikerül ehhez partnert szerezni, akkor a szakmai zsűri által kiválogatott 24 fényképből a 2015-ös évre szóló losonci naptárat is nyomtatunk, melyből a naptárban szereplő fényképek szerzői automatikusan kapnak majd egy-egy példányt, ill. a naptárak a nyilvánosság számára megvásárolhatók lesznek.

A képeket JPG formátumban kérjük beküldeni, egy kép fájlmérete 5-6 MB legyen. Utólagos képszerkesztési munkálatok csak minimálisan megengedettek.
Minden képhez kérjük feltüntetni a szerző teljes nevét, illetve a kép címét. A pályázók kizárólag a saját maguk által készített fotókkal pályázhatnak, a szerzői joggal kapcsolatos teljes jogi felelősség a pályázót terheli.
A képek beküldésével a beküldő (szerző) hozzájárulását adja a fentiekben ismertetettekhez (szavazás, kiállítás, naptár).

Szakmai zsűri:
Antal Milan
Kovács Péter Garp
Puntigán József

Kívánok mindenkinek kreatív fényképezést, remélem nagyon sok érdekes fotó születik! Amennyiben bármilyen kérdés felmerül ezzel kapcsolatban itt a blogon, a megadott e-mail címen, ill. a blog fb oldalán lehet kérdezni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése