2014. augusztus 15., péntek

Még egy hónap!

Bővebb infó ITT (katt)
Gondoltam szólok, hogy még egy hónap van a blogon zajló fotópályázat végéig, lehet küldeni a fotókat!
A Losonc - én így szeretlek! kiírásba úgy vélem minden belefér, a város, a felhők, az emberek, a falevelek, pocsolyák, napsütés, eső, holdvilág, és még ennél is több… kinek mi jut eszébe.

Lenne egy kérésem is: az lenne az igazi, ha sokan tudnának a blogról losonciak és a környéken élők. Minél több ember tud rólunk - és legfőképp majd a rendezvényekről -, annál nagyobb az esély a sikerre. Ősztől folytatódnak majd a Klubszerdák is, ötletünk van rengeteg, az lenne az igazi, ha minél szélesebb körben tudnánk megszólítani az embereket. Ehhez azonban a Te segítségedre is szükségünk van kedves Olvasó!  

Szólj rólunk családtagjaidnak, barátaidnak, ismerőseidnek, kollégáidnak, de a szomszéd néninek, bácsinak is, aki nem internetezik. A rendezvényekhez továbbra is szeretnénk majd plakátokkal telerakni a városi kirakatokat, sőt, ha minden igaz, a kultúrház előtti üveges vitrinben is helyet kapunk a Kármán Színházas plakátok mellett – aminek nagyon örülünk!
Szóval ha tudsz, kérlek segíts! Ha úgy gondolod, hogy értelme van a blognak, terjeszd jó hírünket! Köszönjük!

Várjuk tehát a fotókat, az új olvasókat és már most elárulok egy titkot: szeptemberben 1 éves lesz a blog, tartunk blogszülinapot is. A legszebb ajándék pedig az lesz, ha gyarapodik az olvasótáborunk, és egyre többen járnak majd el a Klubszerdás és egyéb rendezvényeinkre is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése