2018. szeptember 23., vasárnap

Programajánló szeptember 24-30.

Az rendben van, hogy beköszöntött az ősz, de arról fogalmam sincs, mikor múlt el szeptember. Mert most az utolsó hete következik, ami azt jelenti, hogy egy hét múlva hozom az októberi előzetes programajánlót… Most azonban nézzük, mi vár ránk a héten.

Szeptember 25-én (kedden) a Meno című szlovák nyelven játszott komédia tekinthető meg este 19.00 órától a B.S. Timrava Színházban, parádés szereposztásban. Ha jól láttam, már alig van rá jegy…

Ugyanabban az időpontban kezdődik a Franz Sörfőzdében az Utøya című film vetítése, amely a 2011-es tragikus öldöklésről szól a norvég szigeten, amelynek 77 halálos áldozata volt.


Aki ennél sokkal vidámabb estét szeretne kedden, az menjen 19.00 órára Rimaszombatba, ahol a budapesti Vidám Színpad előadásában tekintheti meg Vaszary Gábor komédiáját két felvonásban. A Meg tudom magyarázni… című előadásban többek között Esztergályos Cecília, Straub Dezső, Harsányi Gábor szórakoztatja a nagyérdeműt.

Szintén Rimaszombatban zajlik a másnapi program is, szeptember 26-án a Városi Múzeumban Rónai Péter mal i art című kiállítását nyitják meg 17.00 órakor.

Szeptember 27-én (csütörtökön) a Galéria üzletközpont emeleti helyiségében vér fog folyni és reméljük sok vér, ugyanis rendkívüli véradás zajlik majd reggel 8.00 – 10.00 óra között. Aki szeretne ebben a nemes cselekedetben részt venni, az reggel 9.00-ig regisztráljon a helyszínen vagy előzetesen az info@galerialc.sk e-mail címen.

A losonci Apolló Mozinak nem csak a környéke újult meg, hanem a műsoruk is egyre változatosabb. Köszönhető ez annak is, hogy bekapcsolódtak a Projekt 100 elnevezésű filmes seregszemlébe, amelynek keretén belül egészen februárig válogatott filmeket tekinthetünk meg. A héten szerdától-péntekig naponta két különböző filmet vetítenek 17.00 és 19.00 órai kezdéssel. Érdemes átböngészni a programot!


Szeptember 29-én (szombaton) Losoncon Zengjen a dal a református templomban! A 16.00 órakor kezdődő énekkari fesztiválon a losonci Serly női kamarakóruson kívül a ragyolci Jázmin és a füleki Melódia női kar, a füleki Férfi Kamarakórus, a salgótarjáni Cantabile kórus és a fiatalokból álló Galáris énekegyüttes lép fel. A belépés díjtalan.

Kívánok mindenkinek kellemes napokat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése